selam herkese ;
nişanlım iyidir aslında yani benim soylediklerime cok dikkat eder. Dediklerimi yapar , değer verir , ilgili bana karşı karakteri ile ilgili bir sorunu yok. Nişan sureci boyunca ne istersem o oldu.. Oncelik benm isteklerim oldu . mantıksız bir şey istemedim bu zamana kadar..
sorun şurda ; en ufak tartısmamzda bile sen haklısın tamam hayatım daha dikkat ederim vs vs diyor.. sonnda benm dediğim oluyor evet ama bana garip gelmeye başladı artık az oncede dayanamadım . Dunden beri sana soğuk davranıyorum boyle iyi mi diye yazdım ? hyır tabiki iyi değil yazmış işyerinde musaıt olamıyorum vs vs .. ya dedim yapma işine geldiği gibi davranıyorsun kim ne derse o şuan ben bşy yazmazsaydım aşkım vs yazsaydım soğuk davranısımı sormayacaktın bile merak edip. tamam ilgi var alaka var istediklerimi de yapıyosun ama işine geldiği gibi davranman garip dedim.. ben ses cıkarrısam olaylar o sekılde yonleniyor dedim senn aklında var fikrinde var dedim maşallah hafızanda gayet iyi.. ben soyleyınce unuttum , duşunemedim dedim.. sesin cıksın az dedim.. boynumza tasmayı takıp yonlendirsinler o zaman bende fikirlerimi isteklerimi soylemıyım o zaman dedim susayım.. bu arada onun yaşı 39benm yaşım 33. . .
surekli senn cizgine gore hareket edemem ki ben dedi ne yapsam olmuyor dedi olmayacak acaba sende biraz akısına mı bıraksan .. kimseye tasma taktırmam dedi kimsenn yonlendirmesine gore hareket etmıyorum dedi hep sana soruyorum dedi.. dana ne yapayım bilemedim dedi..
Konu yine kapandı... ben soylersem konusabiliyoruz..