Kızlar boşanma davas nisan ayında on duruşması gorulecek.eşim evliliğin başında şiddet uyguladı, sonra duruldu ve işyerinde terfisini alınca ve mudur bey de tayinini alınca bir sevindi bir sevindi.
ev alıcaktık, paramı vermem deyince eylul 2018'de şiddet başladı.ve tehdit de başladı.en son gupegunduz anne babama saldırdı.vs vs ...anlayamayacağım olcude eylul 2018 den beri şiddet hakaret tehdit var.
50000 liralık tazminatı duyunca:
'seni kimse s..k icin bile almaz dedi.' '1+1 ev tutacam diyorsun, nikalı karımsın, benim nikahımın altındayken bunu yapamazsın.boşananınca kendini onden mi arakadan mı nereden yaptırıyorsan yaptır dedi' ertesi gun ev tuttum zaten.cok ağır geldi soyledikleri.hakaretleri bu boyutta değildi.
en son babama ve anneme de saldırınca, aynı gun buradan tayin almayı duşundum.
1-pişman olur muyum
2-hic bilmediğim el memleketine gidicem.balıkesir duşunuyorum.babam istanbul diyor ama kucuk yerlerdeki rahat hayatı bırakıp da buyuk şehirde yaşamak istemiyorum.tek başıma mesela havranda hayat kurabilecek miyim
3-bulunduğum orta karadenizde, babamın memleketi, insanlara alışığım, verimli topraklar, doğal yaşıyoruz.harika bir doğal bir manzarası var ve burayı aslında seviyorum.gidersem bir daha donemicem buıralara
4-boşanma davası devam ediyor.velayeti resmi eşim alabilir mi.şiddet tehdit olayları hep kayıtlı.bir de ben buradan gidince davayı takip etmek konusunda sıkıntı yaşar mıyım
5-gitmek gercekten mantıklı mı,5 senedir buradayım.3 senedir aktif calışıyorum.2 senesi doğum izninde gecti.tayinim cıkar diye duşunuyotum.
6-pişman olur muyum.sonucta şehir değiştirecem.tek başında ayakta kalabilecek miyim el memeleketlerinde