Aramızda sosyal medyadan yapılan tanışmalara karşı olanlar olduğunu biliyorum. Ben de bu tarz tanışmaları pek seven biri değilim aslında. Normal hayattan tanışıp sevgili olmak daha guvenilir ve doğal geliyor.

Ancak sorunum şu, cevremdeki arkadaş olduğum erkekleri hic o gozle gormuyorum. Belki de karşıma cıkmadı kafama gore bir erkek bilmiyorum. Ama son zamanlarda instagramda gorup beğendiğim biri var, beğenince de ekledim arkadaş olarak zaten ortak arkadaşlar vardı gozukuyordu profil sayfasında. Bizim okuldan, bizim bolumden biri. Ancak bizim bolum cok cok kalabalık olduğu icin bizi sınıflara ayırıyorlar bu yuzden aynı sınıfta değiliz (aynı sınıfta olmadığımızı stalk yaparak oğrendim) ve zaten bolumde yoklama zorunluluğu olmadığı icin ona denk gelip gercek hayatta tanışmam cok zor. Yani tanışmak icin tek şansım sosyal medya

Şimdi biz sosyal medyada arkadaşız 2 haftadır falan, hikayelerime bakıyor, fotoğraflarımı da beğeniyor. Fakat burdan ilgisi olup olmadığını anlayamam. Acaba diyorum hikaye attığında cevap yazsam muhabbet acsam hakkımda kotu duşunur mu? Hani herkese boyle mesaj atıp yuruyor mu gibisinden. Aynı memleketliymişiz bu arada. Yani memleketle ilgili bir hikaye atsa cevap yazmam tuhaf kacmaz gibi. Ama arkadaşlarım da ısrarla diyor ki sen mesaj atma kız adım atmaz ya reddedilirsen vs vs kafam karışıyor.

Sizin bu şekilde bir gecmişiniz oldu mu, bu şekilde tanışıp da guzel giden bir ilişkiniz? Yorum yazarsanız cok sevinirim iyi gunler