Bugun yasadigim bir olayi anlatacagim size. Sadece normal mi ben mi abarttim onu ogrenmek istiyorum.

Isten ciktim servise bindim bugun. Arkamda ayni kurumda calistigim bir adam oturuyormus. 55 yaslarinda. Tanimiyorum kendisini. Bana dogru egildi. Meslegimi sordu cevapladim. Nasil atandigimi sordu. Ben de karsilik olsun diye onun meslegini sordum. Sonra esinin tayin aldirdigini belki kendisinin de baska sehre tayin aldiracagini soyledi. Gitmek istedigi sehrin cok guzel oldugunu soyledim dondum onume. Taktim kulakliklari muzik dinliyorum. Durttu. Sakiz uzatiyor. Aldim ayip olmasin diye sakiz cignemem normalde. Tesekkur ettim. Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi. Cevap vermedim. Bir dakka sonra sizin isler de cok yogun sizi goruyorum hep calisirken dedi. Evet yogun dedim. Arkadasinin adini soyledi. Onun odasina giderken goruyorum dedi. Farkli katlarda calisiyormusuz normalde. Sizin oda da cok kalabalik iki kisilik odaya alsalar dedi. Ben memnunum arkadaslarimla dedim. Odasina cay icmeye cagirdi. Gel mutlaka diye. Tesekkur ettim. Bitti konusma.

Takildigim nokta. Ben normalde muhabbet etmem tanimadigim insanlarla. Ayni servistekilerle gunaydin gunaydindir iliskim ve maalesef insanlari iyi niyetli goruyorum konusurken ama sonra yanilabiliyorum.

Sizce bu anlattigim konusma normal mi. Takilincak bir nokta var mi.