Arkadaşlar cıkmaza duştuğum bir konu var sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum,
sekiz senedir tanıdığım kız arkadaşım iki yıl once hoşlandığım cocukla sevgili oldu. Bunuda kendisi arayıp bana anlattı benden duymanı istedim insan kimi seveceğini secemiyor. Sana karşı mahcubum ama senin arkadaşlığını kaybetmek istemem dedi. Bende biraz duşunup sağlıklı karar vermek istediğimi benimde onu kaybetmek istemediğimi ama bu olayın zor bir durum olduğunu soyledim. Sonra ben kendimce goruşmemenin daha doğru olacağı kanısına vardım her iki taraf icinde ve bu insanı hic aramadım. 15 gun sonra kız arkadaşım beni tekrar aradı ve ben seni ozledim arkadaşım lutfen benimle goruşmeyi kesme gibilerinden konuştu . Bende gercek duşuncelerimi ona acıkca anlattım ama o ısrarcı davrandı ve tekrar duşunmemi istedi. Duşunduğumde bir taraftan bu insan bana 8 sene boyunca hicbir yanlışta bulunmadı diyorum, bir taraftanda benim o insandan hoşlandığımı biliyordu bunu nasıl yapar diyorum, bir taraftanda ama ben bu cocukla zaten bi ilişki yaşamadım zaten ustunden 2 sene gecmiş diyorum. Arkadaşımın boyle bişey yapmış olması biraz beni ona karşı soğuttu ama insan kimi seveceğini de secemiyor acıkcası karar veremiyorum doğry olan ne goruşmemmi yoksa goruşmeyi kesmekmi.