Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 7 yıldır suren bir ilişkim var, bir şekildr herşeyi duzenledik, maddi olarakta kendimizi hazır hissettiğimizden gecen perşembe ciddi ciddi planlar yaptık.Cuma gunu psikiyatriste gidecekti sevgilim, gitmiş ve antidepresana başlatmış doktor.İlac 10mg'lik birşey ve takıntılar icin gitti.
İlac ile ilgili o kadar cok yorum o kadar cok bilgi okudum ki, aldığımız butun kararlar /planlar boşa gidecekmiş, bana olan sevgisi bitecek tutumu ise tamamen umursamaz olacakmış gibi hissediyorum.Bir daha bemlr eskisi gibi icten ice deli gibi gulmeyecekmiş, beni gorduğu icin oylesine cok mutlu olmayacakmış gibi geliyor.Okuduğuma gore bu ilaclar ortalamaya yakın bir duygudurumuna sahip olmanızı sağlıyor, ne uc bir sevinc ne de uc bir uzuntu. Yanında deli gibi mutlu olmadığı birini insan neden surekli gormek ister ki? Olsa da olur olmasa da olur tutumuna gecmesine sebep olacak bu ilaclar diye cok korkuyorum. Tam herşey oturdu, ulaşmamıza, surekli birlikte olmamıza cok az kaldı derken bu ilaclar odumu koparıyor. Daha başlayalı 3 gun oldu, bir aya sonra tamamen goreceğim sonucları muhtemelen Bu korku ile oturup beklemek beni com yoruyor ve cok uzgunum herşey halloldu duzene girdi derken boyle birşeyin cıkmasından.Rahatlamasını, takıntılarından kurtulmasını cok istiyorum, cok seviyorum umarım bu rahatlama benden gitmesine de sebep olmaz.Neler atlattık birlikte, surekli beraber olmamıza bu kadar az kalmışken...
Sizden ricam boyle belli bir sure sonra ilişkilerin ortasında iken antidepresana başlayan bir sevgili ile birlikte olma deneyimleri olan birileri varsa benimle paylaşması.Gercekten korkuyorum cunku tum planlarımızın, hayallerimin boşa gitmesinden...
Teşekkurlerko