Kızlar bugun eşimin ablası yemeğe davet etti onlara gidecektik, cocukları yıkadım giydirdim karınlarını doyurdum hazırladım. Bitek ben giyinmedim. Eşim aşağı inin diye aradı bende hazır değilim giyinip inicem dedim. Neyse yarım saat oldu ben daha cıkamadım. Oğlum dışarı cıkmak icin sabırsızlanıyor ağlıyor beni cekiştiriyor 2.5 aylık kızım bi yandan.. Neyse aşağı zor guc indim. Baktım arabada oturuyor. Yahu insan gelip cocuğu alır neden gelmiyorsun arabada oturuyorsunda dedim. Arycakmisim ben o ne bilsinmiş ben yardım et dememisim. Ya sen yabancı misin bilmiyor musun cocuğunu? 2miz bile evden cıkarken zorlanıyoruz ben tek nasıl cıkayım dedim. Ve onu aramak istesem de terlerin icinde kaldım canta da birde telefon arayamazdm o halde. Neyse bu bana başladı saymaya benle yola gidilmiyormuş ne bicim biriymişim niye laf ediyormuşum hakaret ediyor bide. Dona kaldım. Ver anahtarı ben eve cıkıyorum kendin git dedim verdi anahtarı indim arabadan. (Kendi anahtarımı almayı unutmuştum yanıma) Neyse bu oğlumuda aldı gitti sonra ben dedim bi hava alayım. Bu aradi bende gitmedim rahatla faln
Kapadım. Daha sonra aradm ben dışarıdayim dedim. Geldi yanıma. Zannetmiski ben pişman oldum binip gidicem. Tabiki gitmedim. Ne dedimki birden parladn ne var bunda falan dedim işte onu arayıp yukarı gel dememisim ve benim arabadan ineceğimi duşunmemis o kadar da abartmam sanmış. Bende biraz verdim veristirdim. Sonuc olarak gitmedik ve şuan konuşmuyoruz. Gelip ozur dilemesi gerekn o ama umrunda değil....
*Erkekler duşunemez diyen hemcinslerim... Kocamdan bahsediyorum evdeki biblodan vs değil. Evindeki cocuklarını gayet iyi bilen tanıyan biri. Birlikte hazırlanırken bile zorlandığım adam soz konusu. Arasaydin onun icin sadece bir bahane. Bal gibide biliyor benim tek başıma başedemeyecegimi... Sadece o an arabada oturmak işine geldi hepsi bu.
*Hepiniz gorumcemi duşunmuşsunuz.. Ama gorumcem aradı bize yemeğe gelin cocukları ozledik dedi. Alelade kuracağı bir sofraydi yani biz oyle artı bir hazırlık vs aramayiz oda bunun rahatlığına gelin dedi bir duruma bakalım dedik hazırlanmaya calıştık ama olmadı