HAKEMİN KARISI

Hakemin karisi, kocasinin idare edecegi maci izlemek icin stada girerken, turnikelerde ogluna rastlar.
Oglu, annesini uyarir : - Anne maci seyretmesen iyi olur.
Gene butun seyirciler babama kufredecek. Kadin, eksi bir suratla : - Biliyorum. Onun icin geldim. Bu firsati kacirir miyim oglum?
Ben de icimi dokecegim…

FUTBOLCU ,YONETİCİ, TARAFTAR

Simdi zamparanin biri bir gun kadinsiz kalir ve geneleve gider. Bir ******yla anlasir, parasini verir, odaya cikar ve isini bitirir. Tam giyinirken aklina bir soru takilir, ve kadina sorar:
- Ya bacim, sen burada gunde en az 50 kisiye veriyon, hic mi hamile kalmiyorsun ? Nasil bir korunma bu ?
- Vallahi ne yalan soyliyim, cok dikkat ediyoruz ama arada bazi kazalar oluyor.
- Peki cocuklarinizi ne yapiyorsunuz ? Onlara bi egitim, barinma, saglik, ivir zivir gibi seyler nasil sagliyorsunuz ?
- Yok yaw, nerde o imkan, biz cocuklarimizi dogurduktan sonra gider bi cami avlusuna birakiriz.
- Nasil ya ? Olur mu oyle sey ?
- E bakamayiz ki..
- Peki o cocuklara sonra neler oluyor hic dusundunuz mu ?
- Sonra neler oldugunu biliyoruz.
- Ne oluyor ?
- Valla yetenekli olanlari fenerbahce'de futbolcu, zengin olanlari fenerbahcede yonetici, bi bok olamayanda fener taraftari oluyor.

CİK CİK DEDİ CİKTİM ONU

Adamın birinin kartalı varmısh ve s harflerini soyleyemezmiş c soylermiş. neyse bu adamın karşı komşusununda bi kanaryası varmısh tatile cıkacekken karşı komşusuna yan kartalın sahibine teslimetmiş kuşu baksınlar die ..
Kartalın sahibi kanaryayı koymush kartalada sıkı sıkı tembih etmiş sakın ha rahat dur hayvancasa bişi yapma fln ..

Ertesi gun adam bi bakıyo kanarya darmadağın bağırıyor kızıyor naptın fln die kartala
Kartalda cvp verir;
"Cik cik dedi, ciktim onu!!!"

FENERLİNİN DİLEĞİ

FenerLi nin biri bir adada tek başına dolaşırken bir Lamba buluyor Lambayı buyuk bir zevkle siliyor Lambadan cin cıkıyor ve diyorki
diLe benden ne diLersen .FenerLi Ada da yaLnız oLdu icin bu adadan kadıkoye kadar bir kopru yap bende stada gidiyim diyor .
cin bu imkansız mumkun değil diyor başka bir dilekdile diyor cin
FenerLi o zaman Feneri şampiyon yap diyor cinde kopru kac şeritli olsun diyor.