AZIZ YILDIRIM VE TAKSI SOFORU..

Fenerbahce baskani Aziz Yildirim son olaylar nedeniyle bir tv kanalina canli yayina katilmak icin gidiyormus. Yolda arabasi arizalanmis canli yayina yetismek icin yolda bir taksi cevirir hemen su tv kanalina gotur beni der. Tv kanalinin onune geldikten sonra aziz yildirim taksiceye ucreti verir,daha sonra aziz yildirim beni burada bir saat bekleyebilirmisin der. Karanliktan yuzunu secemeyen Fanatik fenerbahceli sofor aziz yildirimin konusmasini dinleyecegim efendim der. Aziz yildirim bundan hayli hosnut olup al su 20 milyonu ozaman der. Sofor aziz yildirima donerek Icine tukureyim azizin sizi bekliyorum efendim der...

ZORLA BEŞİKTAŞLI...
Kadinin biri futbol hastasi olan BJK`li kocasinin kendisine olan ilgisizliginden sikayet ediyormus. Ne yaptiysa kocasinin istegine, ilgisine muhatap olamiyormus. Sonunda bir arkadasi ona kocasinin nefret ettigi Sari Lacivert renkli ic camasirlarla yataga girerse belki istedigini alabilecegini soylemis. kadin arkadasinin onerisini denemis.
Kocasi onu sari lacivert renklerle gorunce gercekten de azgin bir boga kesilivermis ve karisina istedigini vermis, onu sabaha kadar uyutmamis. Bu ertesi gun de boyle gitmis, ondan sonra da... kadin cok mutluymus, ancak bu tempo ilerideki gunlerde kadini yormaya baslamis. Ama o camasirlari giymese de Kocasi artik durmuyormus. Ne yapacagini dusunurken, arkadasi bu defa da ilk yaptiginin tersini yapmasini onermis. kocasinin karsisina Siyah Beyaz renklerle cikarsa onu rahat birakabilecegini onermis. kadin da bunu uygulamis. Gece karisini karsisinda Siyah Beyaz camasirlarla goren Kocasi gulumsemis: "Ee, adami iste boyle ... ... Besiktasli`li yaparlar" demis.

FUTBOLCULARA ZEKA TESTİ
98 dunyakupasini FRANSA milli takiminin kanzandigini goren Fatih Terim hemen ilk ucakla fransaya fransanin hocasindan taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanin hocasina "ya hocam siz nasil sampiyon oldunuz ozel bir yontem mi kullaniyosunuz" der. Bunun uzerine fransa milli takimini hocasi
"Yo hayir.Ben sadece futbolcularima zeka testi uyguluyorum.Bakin" der ve Fransa milli takiminda forma giyen Zidane i yanina cagirir ve soyle der "Zidane senin ananin babanin cocugu ama kardesin degil, kim bu?" der.
Zidane da "Benim, hocam"der.
Fatih Terim de ayni seyi kendi futbolcularinda uygalaya karar verir ve Istanbula geri donup Hakan Sukuru yanina cagirir ve
"Hakan senin ananin babanin oglu ama kardesin degil,kim bu?" der, Hakan da
"Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayim hihi" der. Hagi ye gidip
"Hagi senin ananin babanin oglu ama kardesin deil,Kim bu?" der Hagi de
"benim tabiki" der. Bunun uzerine Hakan sukur Fatih hocaya doner ve "Hagiymis hocam" der..
Fatih terimde"Sacmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der..