Bir gun warrior'un biri bir Deruvish slotunda solo Deruvish donerken, server'a ansızın giren bir lag yuzunden kilitlenir.. Hareket edemez. Ne bir healing potion'u ne de bir mana potion'u basabilir.. Kadere bakın ki partyde bulunan tek oyuncu, yani warrior'un sevgilisi olan healer/rezzer da lag denen illetin esiri olmuş, kımıldayamaz bir şekilde şunları soylemeye başlamış: 1
2
3
4
Tam 5 diyeceği sırada lag kalkmış ve priest, sevgilisi warrior'un yerde cansız bir şekilde yattığını gormuş..
Hemen sevgilisinin elinden tutup kaldırmak gelmiş icinden.. Hem de 30 taşa.. Dile kolay 30 taş..
Ama olmamış..
Daha once priest sevgilisi ona defalarca 30 yaşYasak Kelime Kullandınız! taşı verdiği halde,o bunu kabul edememiş, yedirememiş gururuna ve almamış yaşYasak Kelime Kullandınız! taşlarını..
Cunku o warrior fakir ama gururlu bir gencmiş..
Fakir warrior cok zor bir kararın eşiğine gelmiş. Ya OK diyip butun bir gununu feda edecekti ya da bu server'dan sonuna kadar gidecekti..
Ama o bunu yapamazdı.. Cunku sevdiği priest her akşYasak Kelime Kullandınız! sadece onun icin gelirmiş Deruvish ve Apostle slotlarına taa Luferson koyunden..
Mecburen OK demek zorunda kalmış.. Ve ağzından şu sozler dokulmuş..
Ceza mı bu?
Cektiğim cile mi?
Yıllardır kaybettiğim ex bitmeyecek mi?
Sevmesen de beni ozledim rezzini
Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır kaybettiğim bu ex'i ve vakti
Nasıl kazanacağım bi bilsem
Rezzer'im benim.. Priest sevgilim..
Rezzer'im benim.. Priest sevgilim..
Soyle senden başka kimim war benimmmmm