Alman vampir Hans,Ingiliz vampir Smith ve vampir Temel gecenin bir vaktinde havada ucarken Alman vampir Hans`in gozleri parlar ve asagiya dogru hizla sorti yaparak 10 dk. sonra geri agzi yuzu kan icinde geri gelir bizim merakli Temel hemen Hans`a sorar "nereye gittin" Hans`da cevaplar." oglum Temel su tepeyi gordun mu?" Temel"evet" "peki su evi gordun mu?" Temel "evet" iste orda bir kiz vardi dayanmadim gittim kanini emdim "der.
Ucmaya devam ederler 5 dk. sonra Ingiliz smith`in gozleri parlar ve sorti yapar 10 dk sonra smith agzi yuzu kan icinde gelir tabi bizim merakli temel yine sorar temel"nereye gittin?" smith "bak temel su tepeyi gordun mu?" temel"evet" "peki su ahiri gordun mu?" temel "evet" iste der smith " orda bir kisrak vardi dayanamadim gittim kanini emdim" der.
Tekrar ucmaya devam ederler biraz sonra bizim temelin gozleri muthis sekilde parlar ve sorti yaparak iner 5 dk sonra temel yuzu gozu kan icinde gelir bu seferde Hansla Smith merakla Temele sorarlar "temel nereye gittin" Temel"su tepeyi goruyor musunuz" "evet" "peki su beton diregi goruyor musunuz?" "evet" "iste ben gormedim anasini satayim"der.
Tukuruk Şampiyonu
Temel Almanya'ya işci olarak calışmaya gider. Ucaktaki koltuğunun hemen yanında dunya tukuruk şampiyonu oturmaktadır. Adam bir tukurur ve tukuruk Temelin kulağının yanından mermi gibi gecer.
- Adam: "Ben 96 olimpiyatları dunya şampiyonu Almanya'dan Hans" der. Temel tabi şaşırır. Bir muddet sonra adam bir daha tukurur ve tukuruk Temelin kafasını sıyırarak gider.
-Hans: "Ben 2000 dunya tukuruk şampiyonu hans"der. Temel artık dayanamaz ve Hans'ın suratının ortasına tukurur.
-Temel: "Daha acemiyim." der.
TEMEL BANKA SOYARSA
Temel ile Dursun Amerika da yaşarlarken paraları bitmiş ve bir banka soymayı kafalarına koymuşlar.
Gece yarısı olmuş, Dursun ve Temel kapıları acıp iceride kasaları aramaya koyulmuşlar.
Temel bir kasa gormuş, acmışlar ve icinden bir kase muhallebi cıkmış.
E bu kadar uğraştık boşa gitmesin demişler ve bunu Temel afiyetle yemiş.
Daha sonra bir kasa daha gormuşler ve onu da acmışlar bir kase muhallebi daha. Bunu da Dursun yemiş.
Tabii ikisi de şaşırmış koca bankada nasıl para olmaz diye ve orayı terk etmişler. Ertesi gun gazetelerde manşet :
"Dunyanın en buyuk Sperm Bankası soyuldu!..
Arada R var
Tabur´a yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir konuşma yapacağını belirtmiş. Butun askerler toplanmışlar ve komutan başlamış konuşmaya:
- Bugun tanışmak icin sizleri buraya topladım. Benim adım Ahmet, soyadım Kırc. Tekrar ediyorum, Kırc. Arada R var. Sakın ola diliniz surcmesin cok fena yaparım. Herkes iyice ezberlesin hata istemem !
Askerler dağılmışlar ve herkes Arada R var, arada R var diye icinden ezbere koyulmuş.
Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu gostermek icin sağda solda gorduğu askere soruyormuş:
- Sen
- Emredin komutanım!
- Soyadım ne benim ?!
- Kırc komutanım.
- Aferin ! İşinin başına !
Komutan boyle boyle her gun bir kac kere soyadını soruyor ancak kimse şaşırmıyormuş.
Temel ise bu konuda cok sancılıymış.
Ya bir gun piyango kendisine cıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş.
Nihayet bir gun toren esnasında komutan aniden arkasına donmuş ve Temeli işaret ederek
- Sen ! Soyadım ne benim ?! Temel heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş. Yaprak gibi sallanmaya başlamış.
Komutan gayet sinirli
- Sana soyluyorum, cevap ver, asabımı bozma !
Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Temelin başı belaya girecek hemen fısıldamış :
- Arada R var, arada R var...
Bunun uzerine Temel cevap vermiş:
- Gort !!!
Temel ve Bmw
Temel'in eski bir BMC kamyonu vardır.Yolda giderken kırmızı ışık yanar ve frene basar.Kamyon durmaz onunde giden son model BMW'ye carpar.Temel hemen atlar şofore yalvarır:
''Aman abi, affet.Sen zengin adamsın, seni etkilemez; ama ben omur boyu calışsam odeyemem.''Adam Temel'e acır ve affeder. Yollarına devam ederler.
İleride yine kırmızı ışık yanar.Temel kamyonunu yine durduramaz ve BMW'yi hurdaya cevirir.Yine atlayıp yalvarmaya başlar:
''Aman abi, benim cocuklarım var,affet.Zaten arabana carpmıştım hasar biraz daha buyudu sadece.''Adam: ''Tamam gozume gorunme,bas git.''der. ve yollarına devam ederler.Yine kırmızı ışık yanar.Temel BMW'ye yine carpar.Bu sefer kafasını camdan cıkarıp bağırır:
''Benim abi, devam et!''
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Vampir Temel Karisik Fikralar