Sivaslı olmasından dolayı Sivasspor'un kendisinde cok ozel bir yerinin bulunduğunu vurgulayan Calımbay, şoyle devam etti: "Kimse benim kadar Sivasspor'u duşunemez. Ben buralıyım, buralarda buyuk sorumluluk alıyorum. Burada her senemi cok başarılı şekilde gecirmek istiyorum. Zaten bu sene son senem, artık 4 yıldan sonra buradan ayrılmak istiyorum. Ona gore de hareket edeceğim. Buradan gideceksem bile mukemmel ve başarılı bir şekilde gitmek istiyorum, iyi şeyler yapmak istiyorum. Bu ayrılık oyle tamamen değil, 1-2 sene sonra tekrar gelirsin, burası bizim memleketimiz. Herkes buradan gidebilir biz gidemeyiz. Herkes eleştiri alabilir, eleştirisini aldıktan sonra buradan ayrılabilir ama biz ayrılamayız. Biz buranın insanıyız, burası benim memleketim. Buraya ben calışsam da calışmasam da her zaman geleceğim. Bendeki sorumluluk cok buyuk, burada yonetim ve taraftarın bizlere yardımcı olması gerekiyor. Eğer sıkıntılı bir zamandaysak şu anda bizim cok destek almamız gerekiyor. Birbirimizi desteklememiz gerekiyor. Taraftar bize destek versin ki biz de cok guzel şeyler yapalım."

Calımbay, sıkıntılı donemde herkesin birbirine destek vermesi gerektiğini dile getirerek, takımının daha da guzel şeyler yapacağına inandığını soyledi. "Hani diyorlar ya futbol nankor, bana gore futbol değil, nankor olan insanlar. Bu takım neler yaptı, şu anda Avrupa'ya Anadolu'dan giden tek takım Sivasspor. Trabzonspor'u Anadolu takımı sayamazsın, Trabzonspor 4 buyuklerden biri. Başakşehir zaten herkesten fazla butceye, imkana sahip. Bunlar bir başarı aldıkları zaman bence gayet normal, alamazlar ise kotu."