HANGİSİ?
Adamın biri iş muracaatına gitmiş. Bir grubun onunde goruşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şofor kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam duşunmuş ve "yolcu otobusu" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Soyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu ucağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş goruşmesini bitirip adamı gonderirlerken, adam donmuş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, uremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi soylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
USTA DİŞCİ
Orta yaşlı yakışıklı, barda yalnız başına oturan fevkalade seksi sarışının yanına oturmuş. Laf lafı, laf kapıyı acmış tahmin edersiniz. Hangi kapıyı... Yatak odasının kapısını tabii. Soyunmuşlar.. Bembeyaz carşafların uzerine uzanırlarken seksi sarışın sormuş: "Siz dişcisiniz galiba.." "Evet" demiş adam, biraz şaşkın.. "Nerden anladınız?.." "Yatağa girmeden once ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladınız, ona dikkat ettim de.." Yarım saat sonra, seksi sarışın bir daha mırıldanmış: "Siz sadece dişci değil, cok buyuk, cok usta bir dişci olmalısınız!.." Adam hafiften kasılmış. Yatağın başucundaki sigara paketine uzanırken mağrur mağrur sormuş: "Peki bunu nerden anladınız?.." "Hicbir şey hissetmedim de.."
IZGARA
Evleneli 15-20 sene gecmişti..Kadın bahcede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası "Hanım hanım" diye seslendi. "Ne kadar şişmanladığının farkında mısın ? İddiaya girerim ,popon şu bahce ızgarasının altındaki mavi gaz tupunden aşağı kalmıyor..."
Seslenmekle de kalmadı .İcerden mezurayı getirdi.Once tupu sonra karısının poposunu olctu... "Bak" dedi... "İkisi de nerdeyse aynı" Kadın sesini cıkarmadı . Butun gun de somurttu oturdu.
Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.
"Ne dersin bir sevişmeye.."
Kadın sırtını dondu kocasına,yatağın obur ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:
"Manyak mısın sen..Ufacık bir sosis icin koca ızgara yakılır mı?..."
KURŞUN
Bir gun hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir catışma cıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına: "Hanımefendi hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kursunu cıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız cocuğunuza diğeri ise erkek cocuğunuza isabet etmiş. Şimdi cıkarırsak olurler. Ancak uzulmeyin ileride bu kurşunları vucutlarından atarlar. Kadın doğum yapmış. Cocuklar sağlıklı. Aradan yıllar gecmiş. Kız cocuğu bir gun bahcede oynarken "Anne anne cabuk gel" diye bağırmış. Annesi telaş icinde "Ne oldu kızım?" diye kosmuş. "Bak anne vucudumdan bir demir parcası cıktı. Kadın sevinmiş: "Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vucudundan attın. Bundan birkac gun sonra bu kez erkek cocuk bağırmış. "Anne anne cabuk gel!" Kadın yine telaşla koşmuş: "Ne oldu oğlum?", "anne, masturbasyon yaparken kediyi vurdum!"
UC KIZ
Uc kiz olmus, cennetin kapisinda siraya girmisler. En buyuk melek, kizlari karsilamis ve sormus:
-"Cennetin kapisinidan girmeden once size kucuk bir sorum var. Hayattayken iyi kizlar miydiniz?"
Ilk kiz atilmis:
-"Sayin melek hazretleri! Inanin ben daima iyi bir kiz oldum. Evlenmeden once kimseyle olmadim gibi evlendikten sonra da olmadim"
Buyuk melek yardimcisina donmus:
-"Tamam bu kiza altin anahtari verin"
Ikinci kiz;
-"Sayin melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadim ama evlendikten sonra dayanamadim!"
-"Bu kiza da gumus anahtari verin" demis melek hazretleri.
Sira ucuncu kiza gelmis;
-"Sayin melek ben her onume gelen erkekle evlenmeden once ve sonra doyasiya birlikte oldum" demis...
Buyuk melek soyle bir sagina ve soluna baktiktan sonra yardimcisina fisildamis:
-"Buna da benim odanin anahtarini verin"
Yorumlarınızı bekliyorum...