Kızlar, 35yasındayım. Kuzenim 33 yasında. Buhafta dogum yapacak, gecen yıl evlendi ilk bebegı. Kardes gıbı buyuduk biz, kıskanmadan kusmeden paylasa paylasa. Ciğerimi bilir, annemden iyi tanır beni yeri gelir.
Bundan 3 ay once topluca gezmeye gıtmıstık, bu kuzenim harıc. Diger akrabalar, kuzenler.
Bu da, bana neden haber vermediniz sebebiyle SADECE BENİMLE KUSTU.
Onca kuzen teyze İcinde cocuk gıbı sadece bana kusmesını anlamlandıramadım ve ablaları da benımle konusmayı kesti. Ben ve diger herkes anlam veremedik, benim dısımdakı herkesle konusuyorlardi cunku. Dogum gununde hediye aldım kutladım, sadece tesekkur etti ve barısamadık.
Bir aksam tesaduf eseri, gittigımiz yere cagrılmama sebebi olarak BENİM İSTEMEDİGİM soylenmis buna. Oraya goya kuzenler bunu cagırmak ıstemıs, ben hayır gelmesin demisim. Sakın benneyangınlargordume soyleme ama demısler. Bu aptalda, ne munasebet demek bana sormak yerine, soylenene ınanmis 35yildır tanımıyor gibi beni kusmeyi secmıs.
Benim asla oyle birsey demedıgım ortaya cıktı, sayemde ama.
Olayı aramızda hallettik ama, kırgınlığım gecmedı.
Nasıl inandı? Benim 2 yuzlu olmadigimı en iyi o bilir. Onu cok sevdıgımı geldiginde basımın ustunde tasidıgımi o bilir. Hamile kaldığını ogrenır ogrenmez, begendıgı bebek arabasını aldım gonderdim ona hediye. Evliyken cok ugrasmama ragmen hamile kalamadım, ıclenmek kıskanmak soyle dursun benımmıs gibi sevindim.
Bu soyleneni affetmeyeceğim soyleyeni de.
Soyleyene neden boyle bir yalan attın iftira attın diye sordugumda, senin kulağına gelmıcekti cagırmadım diye bana da kusmeyecektı, sessızce kapanır sandım dedi.
Ama ben kuzenimin bana sormamasinı soylenenen ınanmasını,sorgulamamasını benim dısımdakı herkese benneyangınlargordum beni istememiş diyip, hicbıseyden habersizken ben ıkıyuzlu pislikmişim gibi etrafa yaymasını hazmedemiyorum. Gecmiyor İcimdeki ofke ve kırgınlık. Ben olayı tesadufen ogrenmesem hala kustuk ve herkes beni gercekten onu istemeyen 2 yuzlu sanıyordu.
Yerimde olsanız dogumuna gider mıydınız? Kesinlikle gitmek istemiyorum ıcımden gelen bu. Peki siz ne yapardınız?