Kızlar bir ozel ders veren merkezde doğumuma ve belki sonrasında da part time calışmak icin anlaştık. Para durumu yetmeyecekti doğumla bende biraz biriktirmeye karar verdim hemde hep gitmiyorum derken iyi oldu. Neyse konu bu değil tabi

bugun beni uzen bir olay yaşadım. 6. Sınıf oğrencilerinden oluşan bir 5 kişilik gruba ders verdşm. İlk kez tanışıyorum onlarla. Bir kız oğrencinin tavrı dikkatimi cekti. Ben sınıfa girdim tanışma vs derken ders başladı kız oğrenci her defasında beni ve yanındaki bir kız oğrenciyi ciddi bir bakışla suzdu. Ayakkabıdan sactaki tokaya kadar sonrasında yanında yakın arkadaşı olan başka bir kıza bir şeyler soyledi. Sonra ikisi de baktı ama bu kız cok daha fazla suzdu. Ayakkabı tayt vs her şeye baktı. Bakışları o kadar rahatsız etti ki sordum kendisine bir sorun mu var diye. Fakat yok diyerek goz suzup gecti. Kızda değişik bir hava vardı yani nasıl diyim boyle ustten bakar gibi ezer gibi cok anlam veremedim fakat o an hemen kızlarımı duşundum. İleride yaşanabilecekleri. Ben belki yanlış anladım bilmiyorum ama o bakışlar cok rahatsız etti ne yapmak lazım yani boyle bir nesil yetişememesi icin. İnsanların dış gorunuşune bakan onları rahatsız eden bakışları olan insanlar yetişmesin diye nerede doğru yapmak lazım. Biz neyi yanlış yapıyoruz. Ben boyle kızlarım olsun istemiyorum mesela insanlara insani duyguları ile yaklaşsınlar maddi olmasın mesela hicbir şey. Ne yapmalı