Merhaba 10 aylık bir oğlum var her anne gibi onun icin canımı veririm onu herşeyden herkesten cok seviyorum asıl mesele gun boyu oğluma bakan surekli benim başka kimse yok ailem il dışın da kayinvalidem calışıyor eşim akşam saati geliyor gorumceler uzakta oturuyor oğlum kayinvalideme daha duşkun onu hic gormemesine rağmen benden ona gidiyor onun arkasından ağlıyor ve hatta bu bir kac gundur aynı saatte uyuyan cocuk uyumaz oldu benim yanımda durmuyor sanki ben ona cok kotu davranıyorum gibi benden kacıyor kucağıma gelmiyor hemen babaannesinin kucağına atılıyor tabiki gider oynar sever babaannesi sonucta ama takıldığım bu değil benden neden gidiyor beni neden istemiyor herşeyi ile ilgilenen ben neden yani neden ve benim hic arkadasim yok yanimda olanim yok eşimin yeri ayrı ama herkes gibi benimde arkadaşım olsun derdimi paylaşayım oyle biri yok bu nedenden dolayı bir tek yanimda olan bana gelen beni seven oydu mutlu olma nedenim ama cok değişti cok uzuluyorum hatta ağladım onu cok seviyorum ama o benden kacıyor henuz dişide cıkmadı onun huzursuzlugudur diyorum ama bir cocuk anneye sığınır ama o benden kacıyor ne yapmam lazım bu tur olayı yaşayan anneler yardımcı olur musunuz?