Bizim Temel ile Cemal bir gun luks bir otelin lobisinde harika bir hatun gorurler.Temel der ki, Ula Cemal, gidip bi bakayim, bu kadindan is cikar mi?

Temel yaklasir kadina, sorar :

- Benimle bi yemek yemek ister misiniz ?

- Bahse girerim su kapidaki Mercedes sizin degil

- Degildir

- Soyle iyi durumda bir banka hesabiniz da yoktur sanirim

- Yoktur

- Karadeniz kiyilarinda soyle iki katli bir ciftlik eviniz de yoktur heralde

- Yoktur

- Hadi o zaman cek arabani!

Temel boynu bukuk doner Cemalin yanina :

- Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mersedesini bana verirsin?

- Veririm Temelim

- Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap acarlar mi ?

- Acarlar Temelim

- Tamam o da kolay da, heralde bizim peder ucuncu kati yikmama izin vermez

--------------------------------------------------

Acemi er, levazım başcavuşuna yakınır :
-Başcavuşum, bize yemekte ordek boreği verdiler.Yemin ederim ki, icinde bir gram bile ordek eti yoktu.
-O halde? diye yanıtlar başcavuş.Sen hic asker biskuvisi yedin mi?
-Şey...yani evet, başcavuşum.
-İcinden hic asker cıktı mı, ulan!

-----------------------------------------------------

3 astranot uzaya gidecek.Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel.Bunlar yıllarca gelmiyecekleri icin en onemli ihtiyaclarını sorarlar.Alman bana sarışın,esmer,kumral hatun der.İngiliz bana bol bol icki der.Bizim temel baaa bol bol cigara der.Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar.3 astronot aradan yıllar geciyor geri donuyorlar.Tabi aileler merakla bekliyor.Once alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik.Sonra ingiliz iniyor adam zil zorna sarhoş.Tabiki sıra temele geliyor.Temel kapıda gorunur gorunmez bi fırlıyor agzında cigarayla:
-"Allahını seven baaa ateş versuuun"

------------------------------------------------------

Temel bir gun avrupaya gider.Temelin kotu bir aliskanligida vardir, surekli icki icer.

Birgun bir bara girip barmenden uc bira ister ve hepsini icer.Uc-bes defa boyle yapinca barmen merak eder ve sorar

-"Niye hep uc tane bira iciyorsunuz?

Temel cevap verir

-"Ben, Dursun ve Hamdi bizler ucuzuz. Hepimiz dunyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira iceriz, oteki iki birayi o yuzden iciyorum" der.

Yine gunlerden bir gun Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari ictikten sonra tam kalkarken barmen sorar

-"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri oldu heralde?" deyince Temel cevap verir

-"Hayir ben ickiyi biraktim da.."