Allah gozlerini doyursun inşallah diyorum oncelikle
4 yıldır goruşmuyoru(M)z yani eşim mutlaka goruşuyordur sormuyorum bilmek istemiyorum
Yine ortak iş para ve kaynana vakası sonucu bağlarımı kopardım hepsiyle eşimde farkında ama rahat bırakmıyorlar bizi
Eşime mesaj atmış gorumcem :
--Sen cocuğunla karınlarınla mutlu olama olamıcaksın bizi arama hic anneme para yolla koye gidersen bende senle gelim bi suru bıdı bıdı hic kardeşim nasılsın ?cocuk nasıl ? Iyimisin yok. bnm oğlumun sucu ne beddua etmenin alemi ne
Diğer gorumcemde bana 2bin Euro ver yazmış
Eşimi sadece beddua etmek ve para istemek icin arıyorlar eşim şirket hattını kullanıyor normal hattına ulaşamıyorlar bu sefer faceden yağdırıyorlar.
Eşimde farkında yani sorduğumda sen beni biliyorsun tanıyorsun umursama diyo geciyor ama kafama takıyorum
Benim cocuğumdan benim mutluluğumdan ne istiyorlar dedim sabah tartıştık
Benim cocuğum Allah gostermesin olse mutlu mu olacaklar ayrılsak mutlu olacaklar dedim.
Ki olacaklar biz goruşurkende eşimin elindeki avucundakini yediler
Şimdide uzun uzun mesajlar atıp beddua edip sonunda da para istiyorlar ciddi sıkıldım karışmim diyorum sabır diyorum olmuyor
Bu insanlar biz sınamak icin mi yaratılmışlar bilmiyorum
Eşim de maddi anlamda ne veriyo , veriyomu bilmiyorum borclarımız var para verebileceğini sanmıyorum.
Yeterince borc odedik koyde evleri var fındıkları var hic bir sene bize vermiyorlar kendileri yiyorlar ama koydeki eve şu bu lazım diyo utanmadan msj atıp para istiyorlar
Birikim yapmaya calışıyorum eşime kendilerini acındırıp para istemelerine sinir oluyorum
Eşim onlardan hic bişi istemedi dukkanları vardı ortak iş yapıyorlardı borcumuzuda aldık cıktık tek kuruş istemedik
Herşeyimizi kendimiz aldık yaptık
Şimdide ufak caplı birikim yapmaya calışıyoruz bu insanlar bizim huzurumuzu bozuyorlar kime naptımda Allah beni bu insanlarla cezalandırdı bilmiyorum