Hanımlar selam. İnsanın derdi hic mi bitmez yahu

Konuya geciyorum...
Kızım 2 yaşında işe başlamak zorunda kaldım eşimin yasal olmayan iddia oynamasından dolayı devlet vergi cezası kesti neredeyse 50.000 yakın borcumuz var. İşe girmeyi zaten istiyordum cok da seviyorum calışmayı ama kızımın bana en ihtiyac duyduğu zamanda bırakmak cok acı verdi ama alıştım. E birde ortada karşılığı olmayan bir borc odeyince biraz zoruma gidiyor ama eyvallah dedim. Kızım babasız buyumesinde borc odenir dedim. Her neyse bu arada kızıma eşim gece nobeti olmadığı zamanlar bakıyor (coğunlukla) işe gittiği zaman kayınvalideme bırakıyor o da haftada iki uc gun yarım gun olarak bakıyor. Her hafta iki gunde benim annem gelip bakıyor. Ama ben inanılmaz yoruluyorum mesela her akşam kızımın kahvaltısı,oğlen yemeği ,ara oğunler, akşam yemeğimiz bir gun onceden yapıyorum. Pilim bitiyor ama kızım iyi olsunda buna da katlanırım diyorum. Bu arada temizlik utu vs. hafta sonu yapıyorum. Anlayacağınız kendime asla vakit ayırmıyorum. İş yerinde tabiri caizse karınca gibiyim asla iş atlamıyorum ve tembellik yapmıyorum patronum cok memnun. Gelelim asıl meselemize.... Gecen gun annem dediki bu hafta bir gun geleyim cunku ev taşıyacağım evi temizleyim obur hafta taşıyım olur dedim eşime de soyledim. Eşimde ben uykusuz olacağım oğlen gitsin bari dedi. Annemde tamam rahatca uyusun ben hallederim dedi. (Bu arada yeni evi şehrin bir ucu) Dedim sen uyu uyanınca da annem gider. Bu sefer başka bir işi cıktı anneme demişki bugunde kal. Annemde mecbur tamam demiş. Bana mj attı annem bugun burdayım diye bende neden nolmuş iyice b.kunu cıkardılar annesine bıraksın o zaman evde duruyor, sen obur hafta gelme madem oyle dedim. Annemde olur boyle şeyler falan yazmış. Neyse bu mjları dun gece okumuş eşim. Tutturdu işten cıkacaksın cocuk perişan oluyor sen iki yuzlusun bilmem ne. Cıkmazsan ben gelir ofise seni cıkartırım falan diyor. Dedim pardon ben kopeğinmiyim senin gel deyince gel git deyince git yok oyle bir şey dedim. Ben calışacağım işten de cıkmayacağım dedim hala beynimi yiyor inanın moralim sıfır adapte olamıyorum. Bana bir yol gosterin