Merhaba hanımlar
B3ni tanıyan arada muhabbet etmişliğim arkadaşlarım var tanımayanlar icin de kısaca bi anlatayım kendimi...
Ben 27 yaşında uni mezunu aslında atanamamış bi oğretmen ancak tam zamanlı ev hanımıyım... Bi kızım var 16 aylık ve 2.5 yıllık da evliyim... Hepsi yarım yamalak olduğu halde 3 dil biliyorum.. Arapca gramerim var ama pratiğim yok konuşamam. İngilizce gramer + konuşma vs fena değil. Koreceyi de hem okur hem yazar hem de konuşurum ama tabii bi sure uzak kaldım belki de unutmuşumdur.. Bilgisayar bilgim word dışında yok gibi tez seminer yazdığım icin orda oğrendim onu da..
Bunlar haricinde bi cacık yok bende anlıycanız.
Şimdi benim derdim şu ben calışmak istiyorum ben atanmak istiyorum. Oğretmen olmak istemiyorym cunku sanırım rahatsızlığımdan dolayı insan icinde dlga gecilmelere falan maruz kalacağım korkusu ağır basıyor.. Bunun yanı sıra bildiğim dilleri geliştirmeyi ve alanımla ilgili ozellikle ingilizce ve arapcayı ciddi olcude oğrenmek konuşmkk istiyorum.
Bunları yapmak icin gucum var ama zamanım yok. Kızım ve eşim butun gunumu alıyor. Sabah 8-9 da uyanıp gece 12 1 bazen 2 ye kadar ev işleri cocuk eş dinlenme vs ile geciyor ve yatağa olu bi şekilde giriyorum. Bi yandan da icimdeki kariyer aşkına direnemeyip kendimi hep mutsuz ve umutsuz hissediyorum. 2020 kpss ye 10 ay kadar var ve zorlasam gunde 3 saat calışma fırsatı bulabilirim.. Bu yeterli okur mu bilmiyorum. Ya da ev hanımlığımı onde tutup kurslara gidip kızım 3 4 yaşına gelene kadar kurslar dil gelişimi kişisel gelişim vs ile mi uğraşsam.. Dun psikologla da goruştum şindi değil belki 4 5 yaşlarında sen daha da rahatlamış olursun o zaman duşunebilirsin diyor. Ama ben evde delirmeye başladım duvarlar ustume ustume geliyor.. Maddi olarak gecinemiyor değiliz geciniyoruz ama ucu ucuna.. Bankada 40 kusğr bin lira paramız var ve aylık ortlama 250 300 hic dokunmadan banka hesabına yatıyor. Yani birikim de yapıyoruz. Ama benim şu yaşım geciyor artık bi kariyer sahibi olmalıyım fikri beni iyice depresyona soktu.
Uzun oldu ozur dilerim ama siz ne onerirsiniz ben ne yapayım. Nasıl mutlu ve huzurlu olayım anın tadını cıkaryım? Cevaplar icin şimdiden teşekkur ederim hepinize...