merhaba kadınlar kulubu kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo sacma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl once vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği donemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl oncesine kadar benim guzelce sarfettiğim artık buyudun kendi odanda yatabilirsin demem uzerine bir suredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum uşuyorum vs yine babayla yatmak icin caba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir sure sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni duşundurmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim icin olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin duşuncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkurler..