Liseyi *******'de okuyoruz.2000 senesi,depremden bir sene sonra.yatakhane yok, kutuphane yatakhane olmuş şansı olanlar oraya yerleşmiş.Biz comezleri de kumes gibi bi yer vardı oraya yerleştirdiler.Bir kac kalorifer peteği takıp, bi de hela koymuşlar ki kucucuk yerde 20 kişi sıkışmısız ;sadece bir tane tuvalet var.hayalet soylentileri de ayyuka cıkmış geceyarısı millet birbirini kaldırıyor helaya en az on kişi beraber gidiyoruz.Bir kişi yapıyor on kişi bekliyor olay bu.sıkıyosa kalkma sen hic sıkışmıyacan sanki.boyle gul gibi idare ederken şişman bir arkadaş o gunku kuru fasulye.bulgur pilavı cacık uclemesini fazla kacırmış olacakki biricik sevgili tuvaletimizi tıkadı.tıkayan arkadaşı hemen ifşa ettik ve derhal tuvaleti actırmasını soyledik tabii o da o gunku nobetci hocaya soyledi.Lakin belediye diye bi şey olmadığından tuvalet o gun acılamadı.Duşunebiliyomusun kucuk bi iş icin geceyarısı cıkıyoruz 50 metre otedeki buyuk yatakhanenin kapısını actırıyoruz ve işimizi goruyoruz.Neyse herkes durumu bildiğinden gec yatcağız ve su icmek yok.su iceni hep beraber dovuyoruz.Sevgili şişman arkadaşımız ***** butun cabalarımıza rağmen o gunde evet maalesef o gunde
neyse kalktık eksikler var sekiz kişiyiz o gunde ust sınıflar bize bir klasik olan inşaatcının ruhu hikayesini anlattılar(sonradan oğrendik klasik olduğunu)Kimse caktırmıyor ama herkes korkudan donuna edecek maalesef sevgili dostumuzun tuvaleti buyuk tuvalet ayıptır soylemesi kucukleri tıkalı tuvaletin kapısından ne de olsa akar gider diye salıyorduk ama buyukleri napacaz ***** arkadaşımızı bi guzel sevdikten
sonra buyuk yatakhane doğru ilerliyoruz arada sadece uyurgezer bekcimizin odasından başka bi şey yok onde ben (hep ben gaza gelirdim)neyse ilerliyordum ki bizim bekci klubesinin onunde zombi gibi bi adam. Ayakları yok kendi havada duruor.Resmen dondum bağıramadım bile Arkaya bi dondum istikamet yatağım.arkamdan gelen cığlıkları siz duşunun herkesin odu anlarsınız ya.Ertesi gun tıkanan tuvaletimizin onunde tuvaletin tıkanmasına neden olan şeylerden bulundu.Bu pis koku bir hafta gitmedi.hocaların butun cabalarına rağmen bunu yapanın kim olduğu bulunamadı.Tabi biz biliyorduk ki ***** arkadaşımız yapmış.Benim anlamadığım o olaydan sonra nasıl korkmamış.hayret bi şey.Zombinin ne olduğunuda hala anlamadım Herhalde sisler arasındaki Ahmet abi yada başka bi şey.
daha cok olay var bizde