Konu başlığından da anlayacağınız uzere durum sakat arkadaşlar, lutfen yardımınızı esirgemeyin;
Tablete APK yuklemeyi keşfettim bir suru oyun yukledim. Dikkatsizliğimden dolayı bir virus APK'sını oyun diye indirmişim. Virus aniden benim zor uygulama yuklediğim tablete uygulama yuklemeye başladı. Ve işin kotu kısmı bu uygulamaları sistem uygulamaların yanına yuklemiş ve devre dışı bırakmaktan başka işlem yapamıyorum. İşin daha da kotu kısmı yuklediği uygulamalardan bir tanesinin ismi Por. Club. Wipe Data, Wipe Cache yaptım hicbir şekilde silinmedi. CM Security ve Stubborn Trojan uygulamalarını kullandım silinmedi. Root atıp silmek de sakat cunku velilere bile mesaj atmışlar tabletleri rootlamak okuldan atılma cezası diye.
Virusun yuklediği uygulamalar;
Club
Clash Of Hero
Red Bull
Letgo
Cok fena sıkışmış durumdayım. Boyle bir sıkıntısı yok ama yukarıdan biri Por. Club uygulamasını gorse nasıl acıklayacağım bilmiyorum. Disipline yollamasalar bile okul idaresi gorse adım cıkar. Rootlasam Lise 2. sınıfım geleceğimi 300 TL'lik tableti rootlayıp cope atmak istemiyorum. Durumum cok sakat arkadaşlar.
Cozuldu GM E-Tab 5 Club Virusu
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- Cozuldu GM E-Tab 5 Club Virusu