GUNCELLEME:
Arkadaşlar bazılarınız eşinle konuştuktan sonra bana da haber ver demişti. Konuştum eşimle bana cinsiyeti belli olsun her şey olacak dedi. Ulan ona da tamam vicdansız adam dedim.

Dun cinsiyet belli oldu. Durttum kral mevzuyu soylememe gerek yok heralde dedim. Gecesinde halleştik. XD Kafasına şaplak atıp kendini boyle bir zevkten mahrum bıraktığın icin utanmalısın dedim.

Hic bir şey de olmadı hamd olsun.
Darısı konumda benim gibi sızlanan diğer arkadaşlara

Acıp acmamakta kararsız kaldığım ve sonunda kendi kendimi yiyeceğime akıl akıldan ustundur diye duşunup acmaya karar verdiğim bir konuyla daha karşınızdayım.

Maşallah zaten forumda bi rainyy bir de ben konu tufanı yaratıyoruz. Ama kimseye soyleyemeyip buraya yazıp rahatlamak her zaman iyi gelen eylemlerimden biri.

Bir onceki konumu cinsellik başlığı altında bulabilirsiniz. Doktorumla eşimin yanında konuşup ilişki acısından hicbir sorun olmadığını duymasını sağladım. Ama o gunden bu gune hicbir şey değişmedi arkadaşlar eşim sanki kendisi hamileymiş triplerinde takılmaya devam ediyor.

VE bizim bu durum giderek farklı bir hal almaya başladı. Onceden eşimle birbirimize ahtapot gibi sarılıp uyurduk. Adam şimdi elini karnıma değdirmekten korkuyor şaka gibi?
Bugun hafif bir yakınlaşma oldu adam yanımdan oyle bir topukladı ki goren namusu elden gitti zanneder.

Tabi bunların dışında farklı durumlar da gelişmeye başladı. Liseli kız tripleri. Trip derken bedensel tripten bahsediyorum. Hani adama boyle dokunuyorum birden ifritleniyor vela havle...

Yav arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı adam sanki beyninin yarısını aldırdı. En masum bir opucukten bile tedirgin oluyor. Ne bileyim sarılırken belimi hafif geriden tutuyor. Sanki sıkı sarılsa cocuk icime kacacak.

Boyle ilgisinde de bir azalma goruyorum. Asıl canımı sıkan mesele de bu. Ya ben aşırı duygusalım yada gercekten duşunduğum gibi. Yine sevgisini belli ediyor. Ama hamilelikten once hem fiziksel hem sozleriyle hem yaptıklarıyla belli ederdi.

Gecen hafiften bi tıklattım. Dedim hayırdır ya hamile kaldım kalalı oran buran oynuyor? Bu cocuk icin kendimizi paraladık karşılığı bu mu ?
Neymiş ben herşeye cok duygusal bakıyormuşum hamilelik hormonlarım beni yanlış duşuncelere itiyormuş. Ne alaka ya hamile kaldım diye aklımı da yitirmedim ya.
Onceki haliyle şimdiki hali arasındaki fark bariz belli oluyor işte.
Adam benden koşe bucak kacıyor.

Fanfin şeylerden bahsetmeme bile musade etmiyor. O derece kıllanmış. Arkadaşlar bu adam benden tiksiniyor mu acaba ?
Fiziksel olarak hicbir fark yok sadece hafiften karnım şişti. Onun dışında bende herşey aynı..

Zaten zopzor bol bulantılı bir hamilelik geciriyorum. Eşimin boyle yapması iyice beni tribe sokuyor.
Sebep nedir ya ? Ben cozemedim..