Temel'in Arabası

Temel Dursun'a arabasının oykusunu anlatıyordu: 'Bir gun otostop yapiyordum ki onumde, bu arabayla, mini etekli guzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir sure gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir koşeye cekti. Mini eteğini iyice yukarı cekip, dudaklarini ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun : İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hic yakismazdi.

100 Hamsi

Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruclu oruclu kac hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi orucsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hoşuna gitmis.Yolda Cemal i gormus ve hemen sormus: Usagum oruclu oruclu kac hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... Temel : Tuh be usagim 100 deseydun sana muthis bir espiri yapacaktum...

Tavşan

Temel ava cıkmış, eli boş donmemek icin kasaptan bir tavşan almiş.
Fadime,
- Ha pu netur, soyulmus tavşanı nasıl avlaysun?
- Sex yaparcen yakaladum, ciyinmeye firsatu olmadu...

Sifon

Temel Dallas'taki kuzeni Dursun'u gormeye gitmiş. Dursun Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı cıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da buyuk bu, daa!" Dursun hafifce gulmuş: "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey buyuk!" Yola cıkmışlar, Dursun'un ciftliğinin kapısından iceri girmişler. Git git bir turlu eve varmıyorlar. Temel şaşkınlık icinde: "Uyy, amma da buyuk ciftlik daaa!" Dursun gene hafifce gulmuş. "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey buyuk!" Neyse, akşam olmuş, yemek salonuna gecmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seciyor. "Uyy!" diye bağırmış: "amma buyuk masa, daa!" Dursun'un sesi gelmiş "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey buyuk!" Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. Dursun: - "Temelim, alt kata in, soldan ucuncu kapı" diye tarif etmiş. Temel alt kata inmiş ama sol yerine sağdan ucuncu kapıya girmiş. Orası evin havuzunun oldugu yermiş. Heryer karanlık olduğu icin Temel elektrik duğmesini ararken havuza duşmuş. Can havliyle bağırmaya başlamış: - "Sifonu cekmeyiiin!! Sifonu cekmeyiiin!"

Babada kalacaktır

Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekcesi ile acıklamış:
- "Sayın hakim, cocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine donmuş:
- "Yaz kızım. Cocuk babada kalacaktır..."

Yumurta Yapmanın 100 yolu

İki horoz mutfağa girerler. Etrafa meraklı gozlerle bakarlarken tezgahın uzerinde bir yemek kitabı gorurler. Kitabın uzerinde : "Yumurta yapmanın 100 yolu" yazmaktadır. Biri digerini durter ve der ki :
-Olum bak lan seks kitabı bulduk alaaaaaaa ...

Benim kim olduğumu biliyor musun?
Universitenin buyuk amfisinde 800 kisinin katildigi bir imtihan...
Sure iki saat... Profesor son derece sert ve surenin esnetilmesine
imkÂn yok.

Cevaplari yetistiremeyen kaliyor. Bu yuzden butun talebeler haril haril kÂgit dolduruyorlar. Ama birisi agirdan gidiyor. Biraz dusunuyor biraz yaziyor.
Hic aceleci bir hÂli yok.

Derken sure doluyor. "Getirin kÂgitlari cocuklar" diyor profesor ve herkes bitirebildigi kadariyla kÂgidini getirip masanin uzerine koyuyor. Veren cikiyor, veren cikiyor, masanin uzerindeki kÂgitlar birikiyor. Sinifta hic talebe kalmiyor. Bir kisi hÂric. Bizim agirdan giden talebe hic istifini bozmadan yazmaya devÂm ediyor.

Boylece biraz daha zaman gectikten sonra, bizimki kalkip kursuye gidiyor ve kÂgidini bir sonraki ders icin hazirliklarini tamamlamakta olan profesore uzatiyor. Profesor kizarak:
-Hayir! Cok gec kaldin. Artik senin kÂgidini alamam...
Bizimki ters ters bakiyor:
-Sen benim kim oldugumu biliyor musun?
-Yoo, aslinda bilmiyorum. Ne olacak?
-Iyi oyleyse, diyor bizimki ve yigili duran imtihan kÂgitlarinin bir kismini kaldiriyor ve araya kendi kÂgidini koyup kÂgitlari tekrar duzeltiyor. Sonra da:
-Iyi gunler hocam, deyip profesorun saskin bakislari arasinda yuruyup gidiyor.

Yasli nine

Teksasta haydutluk egitimi goren bir ogrenciyi azili haydutlarin yanina staja verirler. Ilk ders olarak bir posta arabasi soyulacaktir. Araba durdurulur; Sef haydut:
- "Herkesi indirin arabadan" der.
Bu sirada stajer arabada yasli bir ninenin oturmakta oldugunu farkeder ve
- "Nine otursun bari" der.
Haydutlar hep bir agizdan
- "Sen karisma, sef ne derse o olur" derler.
Bu sefer sef;
- "Butun paralarini alin" der.
Stajer yine atlar:
- "Yasli nineninkileri de mi?" diye sorar.
Haydutlar yine hep bir agizdan
- "Sen sus, sef ne derse o olur" derler.
Butun paralar alinmistir. Sef atina biner adamlarina doner ve
- "Butun kadinlara tecavuz edin" der.
Tam stajer konusacakken nine atilir:
- "Sen sus, sef ne derse o olur

Dis doktoru

Dis hekiminin odasina giren genc ve guzel kadin:
-Ah doktorcugum, bu disi cektirmektense cocuk dogurmayi tercih ederim.
Doktor gayet sakin bir ifadeyle:
- Kararinizi cabuk verin koltugun ayarini ona gore yapacagim.

Zamane Cocuklari
Kucuk afacan elinde bir kutu sekerle parka gitmis, bir banka oturmus, etrafa bakinirken sekerleri ardarda agzina atiyomus.. yanindaki bankta oturan yasli adam cocuga bakmis bakmis ve...
"evladim.."demis.. "seker guzeldir ama cok yemek zararlidir... hem dislerin curur, hem yuzunde sivilce cikar, hem de sismanlarsin..."
Cocuk bunun uzerine adama donmus:
"Benim dedem 107 yasina kadar yasadi..."
Adam "Yaa.." demis... "Yani deden de mi cok seker yerdi?"
" Hayir, herseye burnunu sokmazdi.!

Kim 500 milyar ister?
Keyifli bir aksamdan sonra, kari koca yataga girmisler. Adamin geceyi henuz bitirmeye niyeti yok.. hafif hafif yanasmis esine.
'Tatlim'demis.
'Bu gece soyle bir seviselim ister misin?.
'Olmaz' demis karisi.
'Bu gece olmaz'
'Emin misin?' demis kocasi.
'Eminim' demis kadin.
'Bu son kararinmi?'diye israret mis adam.
'Son kararim' demis kadin.
'O zaman' demis adam 'bir arkadasa telefon etme hakkimi kullanabilirmiyim?'

Bogaz Kobrusu
Temel bogazda tekneyle turist gezdiriyor, bir gun bir Amerikali'yi aliyor basliyorlar gezmeye... Turist falanca sarayi goruyor ..
- "Bu ne kadar zamanda yapilmis diyor"
Temel de: "5 yilda diye cevap veriyor"...
Amerikali :
- "Yazik bizde olsa 1 yil .." biraz sonra filan camiyi goruyor
- "Bu ne kadar zamanda yapilmis" diye soruyor ..
Temel de ....
- " 2 yil" diye cevap veriyor ...
Amerikali :
- " Yazik be bizde olsa 3 ayda biterdi" diyor. Temel uyuz oluyor duruma..
Biraz sonra bir tarihi yapi daha goruyorlar.. Yine soruyor turist..
Temel..2 ay diyor, adam gene yazik be bizde olsa 1 haftada biter, diyor.
Temel iyice deliriyor, tam o sirada bogaz koprusunun altina geliyor..
Adam yukariyi gostererek bu kopru ne kadar zamanda yapildi diyor..
Temel saskin saskin bakislarla kafasini kaldirip ..
- "Hangisi ? Bu mu? Bilmem, bu dun burda yoktu .."

Urun muduru
Bir gun sirketin genel muduru sirketi icinde dolasmaya cikmistir. Tam urun mudurunun ofisinin onunden gecerken onu sekreteriyle sarmas dolas bulur. Hisimla ofise dalar: "Biz sana bu kadar parayi bunun icin mi veriyoruz?" Urun muduru istifini bozmaz: "Hayir, ben bunu bedavaya yapiyorum!"

Rontgen mutehassisi
Kadin gogsunden rahatsizmis ve bir rontgen mutehassisina gitmis. Doktor soyunun lutfen....demis. Kadin : Beyefendi ben utanirim isiklari kapatabilir misiniz acaba? diye sormus. Neyse doktor isiklari kapatmis bes dakika sonra kadin sormus: Doktor bey elbiselerimi nereye koyayim? Benimkilerin uzerine....

Tercih
Iki muhendislik ogrencisi kampus icerisinde yururken biri digerine sorar, "Bu muhtesem bisikleti de nereden buldun ?" Digeri cevap verir, "Dun tek basima dolasirken bir yandan da okulu bitirince ne is yapacagimi dusunuyordum. Birden bu bisikletin uzerinde nefis bir kiz geldi ve yanimda durdu. Bisikleti cimenlerin uzerine birakti ve uzerindeki butun giysileri cikartti. Sonra da bana "Hangisini istiyorsan al" dedi." Diger ogrenci arkadasini dogrularcasina basini sallayarak, "Iyi secim yapmissin, elbiseler belki sana uymayabilirdi".

Esek
Adamin biri misafirlige gitmis. Aksam olunca haliyle sormuslar. Bizim odada mi yatarsiniz, bebegin odasinda mi, yoksa bos bir odada mi? Adam dusunmus: Kari-koca nin yaninda yatilmaz, bebekte uyanir aglarsa uykusu kacacak ben bos odada yatarim demis, Sabah olunca adam elini yuzunu yikamis, bir de bakmis cok guzel bir kiz adama havlu tutuyor, Adam: - Kizim senin ismin ne?,,,,,diye sormus. KIZ : - Bebek amcacigim ya sizin isminiz?... Adam: - Essek kizim esseeeek.

Herkese icki
Adamin biri bara girmis. Garson, herkese icki ver kendine de al demis. Ickiler icilmis garson hesap icin gelince adam: Para yok demis. Tabi garson bunu bir guzel dovup disari atmis. Diger aksam tekrar gelmis ve yine garson herkese icki kendine de al demis ve sonucta parasi olmadigi icin yine dayak yemis ve gitmis. Bu uc aksam boyle devam etmis. Dorduncu gun yine gelmis ve garson herkese icki fakat bu sefer sen icme, icince sapitiyorsun.