Avukat:Cocukken kırdığınız burnunuz bu burnunuz mu?
Tanık:Benim bir tane burnum var, biliyorsunuz.
.................................................. .................................................. ....
Avukat:İlk evliliğiniz nasıl son bulmuştu?
Tanık:Olum nedeniyle.
Avukat:Peki, kimin olumu nedeniyle?
.................................................. .................................................. ....
Avukat: Doğum tarihiniz nedir?
Tanık:15 Temmuz.
Avukat:Hangi yıl?
Tanık:Her yıl.
Sanık, kendini savunuyor: Cantanızı kaptığım sırada benim yuzume iyice bakmış mıydınız?
Sanık suclu bulunur ve hapse mahkum edilir.
.................................................. .................................................. ....Avukat:Carpışma anında araclar birbirlerinden ne kadar uzaktaydılar?
.................................................. .................................................. ....Avukat: Daha sonra ne oldu?
Tanık:Bana, kendisini tanıdığım ve aleyhinde tanıklık yapabileceğim icin beni oldureceğini soyledi.
Avukat:Sizi oldurdu mu?
Tanık:Hayır.
Avukat:Size saldıran kişiyi tanımlayabilir misinz?
Tanık:Hayır,yuzunde maske vardı.
Avukat:Maskenin altında ne vardı?
Tanık:Eeee...Suratı.
Avukat: Demek unutkan bir kişisiniz?
Tanık:Evet efendim.
Avukat:Bunu kanıtlamanız icin bize unuttuğunuz bir şeyi soyleyebilir misiniz?
Avukat:Sizle birlikte yaşayan oğlunuz kac yaşında?
Tanık: Otuzsekiz yada otuzdokuz yaşında... tam olarak anımsayamıyorum.
Avukat:Kac yıldır sizinle birlikte yaşıyor?
Tanık:Kırkbeş.
Avukat: O sabah uyandığınızda eşinizin ilk sozu ne oldu?
Tanık:"Cathy, neredeyim ben?" dedi.
Avukat: Peki bu sizi neden rahatsız etti?
Tanık:Benim adım susan.
Avukat:Kopeği kulaklarından tutup havaya mı kaldırmıştı?
Tanık:Hayır.
Avukat:Kopeğin kulaklarıyla ne yapıyordu?
Tanık:Yukarıya doıru cekiştiriyordu.
Avukat:Bu sırada kopek neredeydi?
Tanık:Kulaklarının ucunda.