Selam herkese. Bircok kişinin başında kv derdi var biliyorum aynısı bende de var ustelik bir de hediye paketi olarak gorumce de var nasıl desem eskiden gercekten aramız cok iyiydi ona guvenip bircok şeyimi paylaşmışlığım, kız kardeşlerime bile almadığım hediyeleri ona almışlığım var. 3 yaşında da bir oğlu var oyle severdim ki sanki oz yeğenim gibi. Her daim birbirimize gidip gelirdik oyle bir samimiyet yani. Neyse işte biz her yaz koye Gideriz o da gelir 2 ay kalır filan. Bir gece ben gorumcem ve eltim oturduk sohbet ettik ta sabah 4 e kadar. sohbet de oyle zaman zaman tartışma havasında hani yuzleşmek gibi diyeyim herkes eteğindeki taşları doktu kırılmalar dokulmeler de oldu ama ertesi sabah kalktığımızda gayet de konuşuyorduk birbirimizle hani bir de aramızda kalır diye duşunduk acıkcası. Gorumcem gitmiş ne konuştuysak uzerine de ekleyerek once kv ye sonra da eşime anlatmış benle eşim de tartıştık doğal olarak. Kv zaten ben ve eltimin yuzune bile bakmadı soğuk soğuk. Ta kı esime anlatti herşeyi,beni ve eltimi cekiştirdi icindeki kini nefreti kustu baktım o zaman yumuşadi. Cok zoruma gitti kocaman bir hayalkirikligina uğradım. Demek ki bugune kadar ne anlattiysam yetiştirmiş bir yerlere. Oysa onun da bende ne sırları var ki agzimı acıp tek kelime etmedim. Bugune kadar hep iyi duşunmeye calıştım onunla ilgili. Zaman zaman ( ben calışan bir bayanım) işimi kıskanmasını hele eşimi kıskanmasıni
( kardeşini ondan aldığımı duşunur. ) hep goz ardı etmeye calıştım ama bu seferki ağır oldu laf taşıma nedir ya eşimle aram bozuldu kv ve gorumce yuzunden. Zaten her yaz koye gidince baba evini gorunce bir şımarık davranır tonlarca laf sokar ne olduğunu bilmem trip atar ve ortalığı cok karıştırır yaz bitip de biz hep beraber yaşadığımız şehire donunce de normale donerdi. Gelinlere karşı zaten bir antipatisi var cozemedim gitti. Ne yapayım sizce zaten mesafe koydum sert bir şekilde ama cok kırıldım cok.