Selam kızlar konu biraz ozel ama dertleşmek istedim.
ben normal doğum yaptım 41 gun oldu. 36. Gunde eşimle ilişki oldu . ve cok genişlediğini hissettim eşime birşey demedim 2. Doğumum. Tabiki oda hissetmiştir genişliği. Neyse ondan sonra eşime bi haller oldu. Youtubeden erotik film izlediğini gordum o gunden sonra. gerci hamileyken de gormuştum. Ama benden hic uzaklaşmamıştı boyle. Hicbişey yapmasakta yanaşırdı. İlişki yaşadığımız gune kadarda herşey cok farklıydı.
Neyse 2 gundur de oyle bi tavırda ki kapıdan giriyor "belim ağrıyor, kolum cok ağrıyor, hastayım hemen yemek yiyip yatıcam." Yemekten sonra kanepeye uzanıp uyumuş numarası yapıyor 5 yıllık eşimi tanıyorum sonucta. Ki her zaman ben uyusam uyandıran bi insandı. Ya ben zaten acıkta onu beklemiyorum bi adım atmıyorum cinsellik aklıma bile gelmiyor zaten kolay kolay yanaşan biride değilim bu tavır ne yani daha baştan sinyal verir gibi. sadece doğumdan sonraki zamanlar bi isteğim artmıştı okadar . Ama onun bu yaptığı cok zoruma gidiyor. Kilom felan da yok kızlar 54 kiloyum. Evde bakımlı olmaya calısıyorum.Cok yorucu işte calıştığıda oldu genede kendisi isterdi. Gozumun icine bakıyor inşallah bişey istemez diye. Bu kadar zamanlık evliliğimde ben eşimin bu tavrıyla ilk kez karşılaşıyorum sormakta istemiyorum adam beğenmedimi doğumdan sonra naptı anlamadım. 2 gundur kendimi tuhaf hissediyorum kızlar dertleşmek istedim sadece.. hele ki bi değişimden oturu bunu yaptığını duşunmek gururumu kırıyor. Normal zamanda iyi bi sorunu sıkıntısı yok aramızda iyi. moral olarakta iyi ama anlayamıyorum bu halini