Kızlar, merhaba.
Bu konuyu burada paylaşmak istedim, cunku adam akıllı cevremde bana fikir verebilecek kimse yok.
Benim bir gorumcem var. Biz aynı yaştayız. 10 senelik evli ve maddi durumları gayet iyi . Cocukları olmuyor malesef. Uğraşıyorlar her şeye rağmen allah gonullerine gore sağlıcakla bir bebek versin diyorum onlara. Gorumcem bu arada evde calışmıyor.

Bende 37 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var. Kendimde yıllardır bildim bileli calışoyrum. oğluma babannesi bakıyor. Anneannemiz malesef bakamayacak derece hasta.

Babaannesi goturup getiriyor okula. anasınıfına gidiyor bu yıl. Gecen hafta oğlumu dayısı alacaktı okuldan. Bende bir toplantıya gireceğim icin babasına rica ettim annnei arayıp soyler misin dedim. Okula gitmesin dayısı alacak okuldan diye haber verdim. ,
Babamız da saoğulsun telefonu arızalandığı icin gorumceme watsup tan yazmış annemş arayıp soyler misin diye.

Asıl bomba burda bunun ustune gorumcem eşime yazmış da yazmış anlam veremediğim şeyler.
Annesi neden arayıp solemiyor, neden biz arıyoruz. Konuyu uzatınca da eşimdi polemik yapma lutfen demiş. Gorumcem bunun ustune ısrarla aman işte sen de koy sepete gerzdir, karına birşey soyletme... az iş yapsın.... tekne gibi oldu zaten gibi gibi şacma sapan şeyler yazmış. Bunların ustune de eşim hic bir karşılık vermeyip sadece gulmuş.

Ben bu yazılanları tesaduf eseri eşimin telefonunda gordum ve sordum nedir bu deek istemiş diye. Eşimin soylediği samimi duygularla yapılan bir espiri zaten senin arkandan konuşulduğu falan yok. Olayı buyutme....

Sizce ben olayı buyutuyor muyum? Bana bunları soyleyen kişi yani gorumcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amacsız yaşayan biri hic bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar. En basitinden kendi oz yiğenlerine bir gun bile emanet edemezsin bakamam ben der siizn cocuklarınıza.. Boyle bir insan işte...
Sizce bu konuşma tammaen iyi niyetle yapılmış bir konuşma mı?

Daha gorumceme de acmadım bu konuyu icimde tutuyorum.