Merhaba arkadaşlar...bu aralar eşim ile başım dertte.esim 33 yaşında.yaklasik 10 yıllık evliyiz.2 de kızımız var.ilk yıllar cok zorlu gecse de,sonrasında toparlayıp,gayet guzel bir birliktelik gecirdik bu zamana kadar.fakat esim,son zamanlar da tuhaf kıskanclık tepkileri vermeye başladı.bilgisayarda ve telefonda surekli gecmiş kontrolu yapıyor.bir dizi oyuncusunun hayatına bakmıştım.niye baktin diyor?demek ki begeniyorsun diyor tartışıyoruz.instagramda onerilen kısmında bir tane erkek profili gordu.bunu niye sana oneriyor diyor.Kafayi yicem.saclarinda 1-2 tel beyaz cıktı.gitti saclarini boyattı.1-2 tel icin boya yapılır mı dedim?getir makasla keselim dedim.yaşlı mi gozukmemi istiyorsun diyor.tartisiyoruz..gunlerce konuşmuyor bazen.icine kapanıyor.zarar vermiyor ama cok duşunceli duruyor.balkonda sabahliyor bazen.cocuklar uyanıkken beraber oturuyor.cocuklar yattıktan sonra ayrılıyor.ozledim seni diyorum.kadinligini kullanarak bana bazı şeyleri unutturamazsin diyor.cok iyi biri aslinda.cocuklarini ve beni cok sever.buyuk kızımızın odevlerini hep o yaptırır.ne istesek alır.ev temizliğine bile yardım eder.balkonlari yıkar.bulasik makinesini falan boşaltır.temiz ve titiz biri.ama boyle de tuhaflasmaya başladı.nedir bunun akıbeti?neden boyle oldu bu?:-(