Merhabaaa!
Ben 18 yaşında bir kızım.Bundan iki-uc sene oncesine kadar genital bolgemin estetiğinin bozulduğunu farkettim.Başta onemsemiyordum fakat yazın bikini giymeye başladığımda hep orayı saklama ihtiyacı hissetmeye başlamıştım.Acaba sadece bende mi var yoksa buyudukce geliştiği icin normal bir durum diye sorgularken yakın kız arkadaşlarımın da ufak ufak ağzını aramaya başladım fakat onlarda boyle bir durumun olmadığını gordum.İlerleyen zamanlarda daha fazla kafama taktığım icin ve bir problem olarak hissettiğim icin bunu annem ve ablamla paylaşma gereği duydum.Annem ve ablam normal ve yapısal bir şey olduğunu soyleyerek kafaya takmamamı soyledi ama ben icsel olarak rahatlayamadığım icin bu konuda araştırma yaptım ve genital estetik (labioplasti) ameliyatı olduğunu gordum.O zamanlar kucuk olduğum icin ve zaten gerek olmadığını duşundukleri icin bu fikrimi onemsemediler.Şu an 18 yaşımdayım ve annem hala bu fikri savunuyor ama ben endişeliyim.Gercekten bu bende buyuk bir ozguven kaybı yaratıyor.Kendimi hic rahat hissetmiyorum.Aranızda bu durumdan muzdarip yaşıtlarım veya ablalarım vardır illaki.Lutfen bana bir akıl fikir verin.