Merhaba herkese gercekten merak ettiğim bir durum var kızlar eğer abartıyorsam soyleyin lutfen.
Şimdi benim ailem yaşadığım yere uzakta yani yaklaşık 1000 km falan.Ben istanbulda yaşıyorum.Nişanlımın aileside burada.Dun biliyorsunuz cok buyuk bir deprem oldu burda.Allah birdaha yaşatmasın.

Konu şu kızlar sadede geliyorum.Dun ben depremden cok etkilendim.Saatlerce kendime gelemedim.Nişanlımın annesi saolsun 1000 kere aradı beni sakın yalnız kalma.Nişanlının yanına git vs. diye.
Bunun yanında nişanlımın erkek kardeşi akşam beni aradı nasıl oldun diye.Gelin gorun ki nişanlımın 3 kız kardeşinden hicbiri aramadı.Ben burda yalnızım ailem yok yanımda tek yaşıyorum.Gercekten bir iyi misin yazmalarını veya aramalarını bekledim.Cok icime oturdu.
Bugun bir konsere gidiceklerdi nişanlımın ailesi sanatcı aile dostları yakından tanıyorlar.Onları gecen hafta konserine davet etmiş yani gecen haftadan beri bu muhabbet var.Dun akşam nişanlım beni arıyor sen konsere gitmiyor musun diye? Bende beni cağıran olmadı canım nereye gidiyorum dedim.İşte ben cağırıyorum yetmiyor mu dedi.Sen konsere gidecek misin diyorum yok sen kızlarla gideceksin diyor.
Tamam da beni arayıp reallife gelmek ister misin diye soran olmadı ki ben gideyim? Yani haksız mıyım bir haftadır bu muhabbet var.Tum ailecek gidiyorlarmış insan arayıp bir sormaz mı?
Bu defa nişanlım bana diyor ki ozel davet mi bekliyorsun ben aradım işte.Yani sizce gorumcelerimin arayıp beni davet etmesi gerekmez miydi? Cunku nişanlım gitmiyor konsere.Ben kız kardeşlerini arayıp abiniz bana dedi bende geliyorum konsere mi diyeceğim kendi kendime? Ayıp denen birşey var.Benim erkek kardeşimin nişanlısı olsa yemin ederim ben arayıp gercekten sorardım canım bak biz gidiyoruz hepimiz gelmek ister misin diye.Cunku hepsi gidiyor.
Bu iki olaydan dolayı gercekten cok bozuldum.Ve yuzlerine soylemek istiyorum.Gercekten haksızsam soyleyin ben kabullenicem.