Merhabalar, herkesin haftasonu cok guzel gecsin. Benim ise berbat geciyor. Butun hafta su 2 gunu beklemiş planlar yapmıştım. Yapmamak gerekiyormuş. 30 Yaşındayım. 4 yıllık evli 1.5 yaşında evlat sahibiyim. Dun eşimle dışarı cıkalim diye konuşmuştuk ancak ikimizinde sonrasında cıkası gelmedi balkonda oturur cay kahve iceriz diye anlaştık. Eşim gidip arka balkonda mac izlemeye başlayınca niye buradasın gelsene beraber otururuz demiştik ya dedim. On balkona bir sinirle geldi oturdu hic konuşmuyor. Cocukta yanımızda hava soğudu iceri girelim cocuk usuyecek dedim ben cocukla iceri girdim. Kızım ağlamaya başladı huysuzlandi yarım saat sonra keşke dışarı cıksaydık en azından bende cocukta eğlenirdik ben beraber birseyler yaparız diye duşunmuştum evde dedim. Demez olaydım. Balkonda bağırmaya başladı. Bende kapıyı kapattım bağırma sessiz konuş dedim. Bu sefer iceri geldi sen niye boyle yapiyorsundan başladı olay seninle boşanmak istiyoruma geldi. Tabi buraya gelirken aradaki laflar yenilir yutulur cinsten değildi. Bana aynen gerizekali misin sen seninle cocuk icin evli kalıyorum bosanirsak cocuğu bana verecek misin dedi tabi ki hayır dedim. Bende o yuzden seninle evliyim cocuğumu gormek icin dedi. Bende memnun değilsen cekip gidersin dedim. Bana araban var arabasız nereye gideyim bahanen de yok artik defol sen git dedi. Benimle cocuk icin evli kaldığını soyluyorsun ben bu şartlarda seninle niye evli kaliyim ki benim ne faydam var bundan dava tek taraflı acılmıyor madem oyle bende acarım davayı dedim. Daha gencim yoluma bakarım dedim. Cocuğu vermiyorum. Cocuğu vereceksen istediğin yere dava ac dedi. Vermeyeceksende bosanmiyorum kiminle yatıp kalıyorsan yat umrumda değil dedi. Sanki laflar bıcak oldu yureğime. Gozum acıldı. Hic birsey demeden yatmaya gittim cocukla. Duşundukce anlamlandirdim. Cinsel hayatımızın olmayışı eve fazladan cocuğa buyuk yatak alma bahanesiyle kendine ayrı oda yapması her gece bahaneyle odada yatmak istemesi. Yatağı cocuğa aldığımızı bir dahaki hafta yatağı odasına gecireceğimi anneme soylerken ki bana o bakışı. Sanki hepsi zihnimde birer birer canlandı. Hatalarım olabilir ama beni sevmeyeceği gidip başkasıyla yatıp kalkmamdan bile rahatsız olmayacağı ne yapmış olabilirim. bu kadar nefret dolu olması beni hem korkuttu hem cok uzdu. Sabah uyandık hic konuşmadık. Butun evi mutfağı toplayıp cocuğu yedirip icirmis. Bana da az once geldi konuşalım mı dedi. Sanki ruh gibiyim. Cocuk uyuyunca konuşuruz dedim. Niye bilmiyorum buraya yazmak istedim. Yazdıklarım burada kalsın belki ileride okur hatırlarım olanları...