Merhaba Guzel anneler

Size bir konuda danışacaktım. Benim kızım doğduğu gunden beri ıkınma problemi ile baş başayız benim durumum da olanlar lutfen yardımcı olabilirmi?

Kızım doğduğunda kakasını yapamıyordu ve zeytinyağlı cubuk ile yaptırırdık cocuk doktorumuz herhangi bir problem gormemişti ama biz cocuk cerrahisine gittik defalarca en sonunda poposunda catlak olduğunu soyledi bir kac krem verdi kullandık ve dikkatini dağıtıp oyalamamızı unutturmamızı soyledi artık kriz boyutundaydı kıp kırmızı oluyor ter su icinde ve ıh ıh sesi kulağmızda yere koymaya gelmıyordu anlayacağınız.

Bu uzun bir suredir yoktu binde bir karşılaşıyorduk ki bu aralar ben odadan cıktığımda uyuma esnası yada uyanma esnasında tv izlerken ıkındığını gormeye başladım ayağını balerinlerin yaptığı gibi dumduz yapıyor .

Ve suan memleketteyim ne yazık ki evime donduğumde doktora goturmek istiyorum ama bu durumu yaşayıp bir cozum bulan varsa benimle paylaşabilir mi cok uzuluyoruz ve bizde defalarca ozur diliyor yaptığının yanlış olduğunında farkında.