Turk ucağa atlamış once İstanbul'a sonra da Ankara'ya gelmiş. Ankara´da otobuse binmiş Pozantı yolu uzerinde bir kahvede inmiş. Kahveye girmiş bakmış, bir suru kamyon şoforu oturuyor. Hepsine şoyle bir alıcı gozuyle baktıktan sonra bir tanesine "Sen gel" demiş. Adam gelmiş. Bizimki de ona durumu anlatmış. Boyle boyle bir durum olduğunu, gorile bir eş aradığını ve adamın bu iş icin cok uygun olduğunu ve bunun bedelinin de 40 bin dolar olduğunu soylemiş.
Kamyoncu duşunmek icin 1 saat muhlet istemiş. 1 saat sonra donmuş ve demiş ki :
"Tamam kabul ediyorum ama 3 şartım var.
1) Hayvanı dudaklarından opmem.
2) Dogacak cocuk erkek olursa babamın adını koyarım.
3) 40 bin dolarım yok. Taksit taksit oderim.
"

Milletvekilinin biri bir koyu gezerken, bağlı olduğu değirmeni donduren bir eşek gormuş.
Yanındaki koyluye sormuş;
Bu eşeğin boynundaki zil ne işe yarıyor ?
Efendim, demiş koylu, o zil sustuğunda eşeğin durduğunu anlıyorum. Mudahale edince tekrar harekete başlıyor.
Akıllıca ,demiş vekil. Peki eşek olduğu yerde durupta başını sağa sola sallarsa nereden anlayacaksın durduğunu?
Anlayamam; ama ne gezer efendim sizin gibi akıllı eşek buralarda.

Adamın birinin iki kulağı da yanmış! Doktorlar, neden yandığını sorunca :
- Utuyu telefon zannettim, demiş. Doktorlar :
- Eee peki diğer kulağın nasıl yandı? deyince, adamda :
- Telefonla ambulans cağırmak istedim demiş...

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:
-Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim.
Ve ilk soruyu soruyor:
-Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir?
Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis.
Soru sorma sirasi sarisina gelmis:
-Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir?
Adam dakikalarca dusunmus. Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus:
-Cevap ne?
Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...

(+16)

son model ustuacık arabayı durduran trafik polisi arabanın surucusu olan sonderece guzel sarişına ehliyet sorar.
sarışın:ehliyetnedir
Ruhsat sorar
sarışın : Ruhsat nedir diye cevap verince
polis merkeze telsizle olayı bildirir
Merkezden cevap: Ustu acık cok luxs bir arabamı surucusu guzel bir sarışınmı.?
Polisin cevabı : evet
Merkez Polise: Hic durma Hemen Pantolonunun Fermuarını indirder.
Polis şaşkınlıkla denileni yapıp pantolonun fermuarını indirirken.
sarışın isyanla ooof yinemi alkol muayenesi.