Merhaba arkadaşlar
Evliligimin ilk aylarında kendimi tutamadigim agresif davranışlarda bulundum ve şuan utanıyorum konuya nereden başlasam bilmiyorum ama aklıma gelenleri yazicam
İlk olarak duğun gunu eşimin babasindan haber geldi yada konuştuğu kendisiydi bilemiyorum kendisi takı alamamış eşimin aldiklarindan birini takıcakmis ve bu duğun gunu aklına gelmiş.eşim cok sinirlendi ama sonucta o altını o adam taktı beni ilgilendirmez ne takip takmadığı baştan beri bir beklentim yok kendisinden duğunden iki uc gun sonra bize geldi evde olmicaz dememize rağmen on dk inat Edip uğradı neyse derdi kredi cektirmekmis eşim o anlık şaşkınlıkla kabul etti bende pek mudahele edemedim bir hafta arayla hem burda hem memlekette duğun oldu eşime cektirdigi parayla geldi diğer duğune gezdi tozdu ailece. her neyse biz araba aldık arabayı aldiktan sonra akrabası aldı uc hafta sonra getirdi tabi benim zoruma gitti bayag soylendim her ay biri bişey mi isteyecek ben hep bu korkuyla mi yasicam ben herşeyden kısarak evlendim filan diye ama sonradan cok pişman oldum cunku eşim bana karşıda hep anlayışlı davrandı bu konular yuzunden bayag tatsızlık yaşadık şuan aramız iyi ama ben bayag utanıyorum duşundukce sizce yanlismi yapmışım herşey ust uste geldi ve psikolojim kaldırmadı