İki deli tımarhaneden kacmaya karar vermişler. Biri otekine: "Git bak bakalım dikenli teller yuksek mi alcak mı, eğer yuksekse altından kacarız, alcaksa ustunden atlarız." Diğeri gitmiş, bir sure sonra geri gelmiş ve şoyle demiş: "Ne yazık ki kacamayacağız arkadaşım cunku hic dikenli tel yok!"
Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış.... Yoldan gecen soruyor;- Orada balık mı tutuyorsun sen?- Hayır alık tutuyorum.- Tutabildin mi bari ?- cook ... Seninle 23 oldu !
Akıl hastanesinden kacan iki deli, karşıdan gelen bekciyi gorunce iri govdeli bir cınarın arkasına saklandılar. Bekci,onların ayak seslerini işitmişti.Sordu:- Kim o?ıclerinden biri kedi gibi miyavladı.Bu başarılı miyavlamadan sonra bekci yuruyup gidiyordu ki,delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı.Bekci geri donup yine seslendi:- Kim var orada?ıkinci deli cevap verdi:- Bir kedi daha.
Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus . Onu goren baska bir deli;-Ne oldu , demis, suyu niye tukurdun?Birinci deli:-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.Ikinci deli:-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın?
Temel deliler hastanesine dusmus.Odada 15- 20 tane deli varmis. Odada bir delik varmı deliler sraya girip delige bakiyorlarmıis.Temel de merak etmis girmis sıraya...Sıra Temele Gelince ;- Temel : Burda bişi yok puraya neden bakarsunuz demis.- Delinin Biri : Biz 20 senedir bakıyoz bişi goremedik de sen bir bakıştamı gorecen demiş.
Delinin biri hastanenin bahcesinde el arabasını ters cevirmiş ve surmeye uğraşıyormuş. Bunu goren doktor: - Oyle surulmez, duzeltsene arabayı. Deli hemen cevap verir: - Gecen gun senin dediğin gibi surdum akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben!
Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kacış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır : -Buyuk bir kutuk bulup ilk once 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının caresine bakıp kacacak. sabah olunca bir kutuk bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yonelirler. 3. kapının acık olduğunu goren elebaşları der ki : -Arkadaşlar plan bozuldu geri donun.
Delinin birisi bilmeden havuza duşmuş. Bunu da bir başka deli gormuş ve onu kurtarmak icin havuza atlamış ve kurtarmış. Doktorlar daha sonra kurtaranı cağırmışlar ve teik etmişler ve:Havuza duşeni cağır da, onunla konuşalım demişler.Kutaran deli de:-Olmaz, onu kurusun diye astım.
Bir gun adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan cok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun sure tedavi etmişler. Sonunda adama sormuşlar,"Artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?"adamın cevabı ise "Ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?"şeklinde olmuş
deliler hastanesınde bir gun isyan cıkar heryere barikat kurarlar iceri kimseyi almazlar en sonunda drlar bi care aramaktadırlar ne yapalım ne yapalım die duşunurken dr un biri der icimizden biri cırılcıpllak soyunsun ben canlı bombayım canlı bombayım die bağırrsa bunlar zaten deli inanırlar kacarlar demiş durun biri soyunmuş ve delilerin arasına doğru koşmaya başlamış dr u goren deliler hemen dr u tutmuş ve pencerden aşşağı atmışlar başka bi dr da o yapamadı ben yapacam daha gercekci olacak der ve oda soyunup ben canlı bombayım canlı bombayım die bağırarak delilerin arasına dalar ne yazıkki 2 dr uda pencereden aşşağı atarlar ve 2 dr da olur en sonunda hastanenın muduru gelir kısa boylu şişman bi adamdır hastanenın muduru olarak ben yapacam der ve bağırarak delilerin arasına girer ve deliler korkarak sağa sola kacmaya başlarlar ve isyan bastırılır olaydan sonra delileri bir yere toplarlar ve sorarlar daha onceki 2 dr u pencerden aşşağı attınız neden mudur u gorunce kacışmaya başladınız die cevp bombanın fitili cok kısaydı patlamak uzere oldunu anladık ve kactık derler
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- cok komik deli fıkraları (uğramadan gecmeyin)