Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?

Cuma akşamı telefonu caldı hatta gece sayılır 11 gibi. Acmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti goz ucuyla bakıyorum bende. Ustunde durmadım. Ertesi gun akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı acmadı muşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gun kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları gorene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o acmamış mesajları bende acmadım sadece en ustte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha cok mesaj atmış ve en ustte yine sende eğer uygunsan Yazmış. Telefon kayıtlarına baktım gun icinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım gormesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hic bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek icimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna duşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

Konuyu guncellemek istedim fotoğraf ekleyerek. . Eşimle konuştum birlikte actık okuduk gercekten muşteriymiş. Hadtasonu olduğu icin sinirlenmiş mesajları acmamış. Neden rahatsız ediyor uyardığım halde diye sinirlenmiş. Tatil sonucta diye. derdime ortak olan herkese minnettarım. Teşekkur ederim