Konu eşimin eski eşi, ben 37 yaşındayım, eşim de 44 yaşında . 2017 de evlendik . Benim ilk eşimin de 2. evliliği .
Eşim ve eski karısı 2015 yılında boşandılar . 2011 dogumlu kızı var eşimin ilk evliliğinden .
Eşim, eski karısı ve cocuguna aylık 3000 lira nafaka oduyor . Eşimin işleri cok iyiydi maddi durumu iyiydi ama işleri bozulmaya başladı ve bu nafaka artık cok buyuk yuk olmaya başladı . Eski karısı nafaka konusunda ısrarcı indirime gitmiyor . Odeyeceksin diyor esime
Tup bebek yapma niyetimiz var benim ilk evliliğim, artık anne olmak istiyorum ama maddi yonden bu nafaka durumu bizi cok zorluyor . Eşimle bazen bu sebeple gerginlik bile yaşıyoruz .
Eşimin kızı 8 yaşında annesiyle kalıyor , Eşimin eski karısı sevgilisiyle bazen eşimin eski karısında kalıyor . Eşim de kızı icin endişeleniyor . Kac defa kavga cıktı eşim ve eski eşi arasında . Eşim yabancı bir erkeği , kızının yanında istemiyor .
Eşimin eski eşinin ilesinin durumu iyi , kızlarına maddi acıdan yardım ediyorlardır yuksek ihtimalle ama hala bizim 3 bin tlmiz gidiyor her ay.
Eşimin 2 dairesi vardı . 1 ini eski eşine vermiş kızıyla rahat rahat otursun diye . Ne yapacağımızı bilmiyoruz ? Ne yapmalıyız ?