Ben de de cikolata kisti var ve hamile kalacağıma inanıyorum. Pes etmiyorum. Her ay bir umitle bekliyorum. Bir gun sizlere guzel haberi vereceğime inancım sonsuz.
Ben tup bebek de denedim, 2 defa ameliyat da oldum ama olmadı

Cikolata kisti olan bilir. Kahverengi akıntılar cok sinir bozucudur. Yumurtlama doneminden sonra kendini gosterir. Sosyal yaşantınıza negatif bşr etkisi oluyor. Bu ay hamilelik icin cok umitliydim fakat yine bu akıntılar oldu bende fakat adet olmam gerekirken daha olmadım. Daha test yapmadım yarın yapıcam. Hafif regli ağrısı gibi bişiler de hissetmiştim birkac gun once ama şimdi gecti. Acaba? Diye sormadan edemiyorum. Acaba akıntısı geldiği halde hamile kalan oldu mu?
Arkadaşlar lutfen herkesle paylaşın. Şu an hamile olan cikolata kistli guzel anneler, size sesleniyorum. Başınızdan neler gecti? Gebe kalmadan once ve gebe kaldıktan sonraki doneminizden bahsedin.
Hamilelik belirtileninizden bahsedin. Nasıl hamile kaldığınızı ve cabalarınızı yazın. Bu cikolata kisti gercekten bir dert ve bununla başa cıkma hikayelerinizi yazın.
Aklınıza ne gelirse paylaşın. Belki birilerine umut olursunuz.
Ama once hamile kaldığınız ay, şu kahverengi akıntının olup olmadığını ve ne belirtiler oldundan bahsedin.
Hadi canlar cevaplarınızı bekliyor Turkiye. Hoşcakalın.