Fıkra Adı : Saat MeseLesi
Kadın, ayLardır kocasına vitrinde gorduğu saati aLması icin yaLvarıyormuş.
Adamın da inadı tutmuş. ßir turLu almıyormuş. ßir gun işten eve donduğunde ne gorsun. Karısının koLunda vitrindeki saat. Hemen Sormuş:

-"Karıcığım nasıl aldın bu saati!?"

-"Cok ßasit hayatım. Yarım saat verdim, ßir saat aLdım."

Fıkra Adı : Gerdek Gecesi
ßir gun bir kadın ucuz kızlarını evlendirecekmiş. Ama damatLarLa bu kadının aynı evde yaşaması gerekiyormuş. GunLer gecmiş, ayLar gecmiş ve iyi ßir ucuz damat adayı buLmuşlar. Nişan derken, nikah derken evLenecekLeri gun geLmiş Catmış. GuzeL bi duğun iLe evLenmişLer. Sıra gerdek gecesine geLmiş. Gece gerdeğe girme anı başLadığı sıradada gece anne tuvaLete kaLkmak icin uyanmış. Tam tuvaLete girecek derken kızlardan garip sesler cıkıyormuş. ßiri ağLıyor, biri guLuyor, birinden de ses soLuk cıkmıyormuş. Kadın işini haLLedip yatmış. Sabah oLunca merakLı anne iLk kızına sormuş "kızım gece niye ağlıyordun?" kız cevap verir : "anne cok ağrıdıda ondan..." demiş. Anne diğer kızına sormuş :"kızım sen niye guLuyordun?" kız cevap verir :"anne cok zevkLi gecti de ondan." demiş. Sıra geLmiş son kıza anne sormuş :"kızım senin niye sesin soLuğun cıkmıyordu?" kız hemen cevap vermiş :"anne sen bize ağzında birşey varken konuşma demedin mi?"