Merhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim uc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tum odak nokta bebis, ilk kez gorduler sevmelerine opmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kotu oldum, bide dio himbil
Olmus bu bebek, bende dedim yenge doktorlar bas bas bagriyor bebekleri sarsmayin havaya atmayin, beyni sarsilir, bagirsak dugumlenmesi olur, yok onlar ne bilcek , bizde cocuk buyuttuk diyor, ben oyle sinir oldum kotu oldum ki, ya bu millet niye anlamiyor ki herkesin cocugu kendine kiymetli, ve her anne cocugunu istedigi gibi yetistirir, diyorum annemde bize oyle yapmamis gayette guzel yuruyoruz , saglikliyiz, Benim annem 3 aydir yanagindan opmeye kiyamaz koklar, akrabalarm desen oyle, ama neden herkes boyle ozenli olmuyor, esime diyorum Allah korusun bisey olsa biz cekicez bizim evladimiz oda abartiyorsn diyor, ne olur yardim edin ne diyeyim ben bunlara, Yarin teyzesi gelecek oda ayni oyle seviyor sıkarak hoplatarak, ben yavruma kiyamazken boyle izlemek beni deli ediyor