Merhabalar,
duğune 1 hafta kala ayrılalı 3 ay oldu
ona karşı icimde nefret duygusu bile kalmadı
fake hesaptan yazdı barışalım diye, iş yerindeki arkadaşa olsem de umrumda değil artık falan demiş neyse..
25 eylul de kuzenimin sevgilisiyle tanışırken onun da yanında tesadufen sadece kuzenini bırakmak icin gelen kişi ile tanıştım
Normalde bırakıp gidecekti,tanıştık ama bilmiyorum saatlerce kaldı
işim var diyordun neden gitmedin dedim iptal ettim dedi
gece boyu konuştuk, surekli gulduk sohbeti o kadar guzel ki
baya yakışıklı, sebze meyve dağıtımı, ihracatı yapıyorlar.
3. universitesini okuyormuş gayet zeki, her konuda bilgili
Daha ilk sohbette coğu şeyi anlattı kendisini tanıttı, evlilikten falan da bahsetti duymamazlıktan geldim neyse
27 eylulde mesaj attı mesaj şu ''Unutma sutun icine katılmış zencefil''

doktora gitmiştim boşver doktoru senin doktorun benim tavsiyelerime uy falan demişti onunla ilgili
28 eylul de kız kardeşimin duğunu vardı o ilcede yaşıyor ben merkezde işte 1 saat uzaklıkta
bana dedi senin icin merkeze gelicem starbuckstan kahve alıp getiricem yorgunluğunu alır
tabiki ben inanmadım
sonra duğun salonuna gelmiş onunden fotoğraf attı ben şok, baya da bekledi beni kahveleri soğutmamak icin onlemini falan almış
tabi ben bi dumur oldum valla
neyse 5 dakika ya kaldım ya da kalamadım teşekkur etti gitti şokta kalmaya devam ediyorum hala 5 dakika icin koy yollarından geldi
ertesi gun kahvaltıya gidelim mi dedi olmaz dedi akşam kahve icelim dedi buluştuk 29 eylulde kahve ictik ama eli titriyor resmen ya beni de heyecan bastı salak gibi oldum yanında, ilk goruşte aşka inanır mısın dedi bu kadar kısa surede olmaması lazımdı dedi ama bende de hicbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
ben sakalların cok uzamış demiştim
30 eylulde berberden fotoğraf attı senin icin diye akşam işim var dedi hazırlanmış fotoğraf atıyor biraz kıskandım nereye gidiyor diye
o akşam da ben ailemle yemeğe gitmiştim kuzenim dışarı cıkalım dedi illa bi cıktık o surpriz yapıp gelmiş sakallarını gostermek icin
bir yerlere gittik oturduk bana bi mesaj geldi bi erkekten uyudun mu o arada da benim telefondan bir şey bakıyorduk
bu ne dedi, kriterler var dedi bunları aşmayalım, uyudun mu ne demek biz sevgiliyiz dikkat et tekrar gormeyeyim dedi, dedim biz sevgili miyiz

neyse cook uzattım ozur dilerim
cok hızlı ilerliyoruz kuzenime benimle evlenir mi acaba iş hayatım cok yoğun cok vakit ayıramıyorum kabul eder mi falan demiş
benim sorunum şu tekrar uzulmek istemiyorum ve bu kişi her gun dışarıda sadece evden cıktığını haber veriyor nereye gittiğini soylemiyor
onlar detay detaylara takılma diyor
alkol almıyor bu cook onemli bi artı kardeşleri oğretmen falan kuzeni kaymakam boyle elit insanlar
tek sorun ben alışmışım mıc mıc ilişki belki yanlış ama surekli konuşmaya haber almaya mesajlaşmaya
ilişkilerimdeki kişiler haftada max 3 kez dışarı cıkar bu her gun dışarıda tamam yaşadığı yer koy gibi ilce ama olsun
her gun dışarı cıkılmaz ki yaa
cok kaptırmadan konuşmayı keseyim mi?