+repleri isterim işte başlıyoruz
Temelle Dursun Zengin OLmak İcin Koydeki Bagı Bahceyi Satıp Almanyaya Giderler İki Kafadar Almanyada Bir Parkta Ayrılmaya Karar Verirler Ama Ayrılırkende Ne Olursa Olsun 1 Sene Sonra Ayrıldıkları Parkta Buluşmaya Karar Verirler Aradan Bir Sene Gecer Ve Temel Parasız Bir Şekilde Parka Gelir Dursun bir Gelir Altında BMW Yanında Korumalar Vs Temel Sorar La Dursun Nasıl Bu Kadar ZEngın Oldun Dursunda derki Bİr Makına İCat ettım... ikini sokaysın 5 lirada ataysın ikini zevke getiriyor.temelle dursun bıraz muhabbetten sonra ayrlırlar ama ayrılmadan once gene 1 sene sonra buluşmaya soz verirler aradan bır sene gecer dursun gene bmw koruma fılan temel bır gelır 3 4tane helıkopter korunalar fılan tabi Dursun sorar la nasıl boyle zengın oldun senın makınayı geliştirdim der la dursunda sorara la ne ettun 5 lira ataysun ..ıkını sokaysun 5 lıra daha atmazsan ..kını bırakmıyor.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••• ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •
Almanyada bir fabrikada calışan temele ,memleketinden telgraf gelir;-Temel acele gel,Fadime oldi...
Temel calıştığı fabrikadan izin alır,memleketine gider.Butun koylu ağlamaktadır Fadimenin kapısında.
Temel Fadimenin odasına girer,başını Fadimenin goğsune yaslar,ağlamaya başlar.Tam bu sırada Fadime gozlerini acar;-Temelum senu cok ozlemiş idum,onun icin boyle pi yalan uydurdum.Cok sevinen Temel hemen oracıkta Fadimeyi becerir.Odadan Fadimeyle birlikte cıkan Temeli goren koyluler şaşkınlıkla sorar;-Ula temel Fadime nasul diruldi?Temel;-s..im diruldi der ve almanyaya geri doner.Aradan bir kac ay gectikten sonra Temele bir telgraf daha gelir koyden;-Temel tez yetuş baban oldi..Temel gene izin alıp yollara duşer.Memleketine geldiğinde butun koylu ağlamaktadır.Temelde ağlayarak :-ula cabuk soyleyun babam nerde?diye sorar.Koyluden şu cevabı alır;-Hacen boşuna uğraşma Temel biz bir haftadır s...yoruz dirulmedi...
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••• ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •
Bir gun bi adam oğluyla ucakta seyahat edecekmiş. Ucakta bir kişlik yer kalmış adam oğlunu kucağına almış. cocuk yuksekte olduğu icin her yeri gorebiliyormuş. cokcuk sağa sola bakarken hosteslerin kabinini gormuş.
cocuk: baba hostes gomleğini cıkarıyor
babası: cıkarsın oğlum sen bakma
cocuk: baba hostes eteğinin cıkarıyor
cocuk: baba hostes ic camaşırlarını cıkarıyor
cocuk: BABA Bİ ŞEY BENİ YUKARI KALDIRIYO
Bir gun bir adam colde mahsur kalmış ve kendine bir cıkış yolu bulmak icin yurumektedir. Adam yurur yurur ve sonunda bir tepeciğe ulaşır. Tepenin arkasından sesler yukselmektedir. Adam birilerini bulduğunu duşunup sevinir fakat duyduğu laflara bir turlu anlam veremez. Tepenin arkasından "cember yapalım, cember yapalım" şeklinde bir ses gelmektedir. Adam tepenin ustune vardığında arka arkaya gecmiş 15 erkeğin birbirini duzduğunu gorur, en ondeki de "cember yapalım, cember yapalım" şeklinde bağırmaktadır...
emel ve Dursun bir gun ellerinde sazla Amerikaya giderler. Bayağı dolaştıktan sonra yorulurlar ve uyurlar. Sabah kalktıklarında etraflarında bir suru kızılderili gorurler, cok korkarlar.. Temel Dursun'a "Dur bunlar hayatta saz gormemiştir, bi saz calayım da kacsınlar" der. Temel'in sazı calmasıyla kızılderililer hızla kacarlar. Dursun "vaay sen bunları sadece bir sazla kacırdın... o zaman buranın adı TEKSAZ olsun" der. Ertesi gun uyurlar; uyandıklarında gene karşılarında kızılderilileri gorurler. Bu sefer Temel "dur başka bi yontemim var" der ve guclu bir sesle osurur. Ve adamlar kacmaya başlarlar. Dursun da "mademki adamları osurup ta kacırttın buranın adı LAZVEGAZ olsun" der. Ertesi gun dolaştıktan sonra tekrar uyurlar; sabah kalktıklarında etraflarında gene kızılderilileri gorurler. Bu sefer Dursun "bi de ben saz calayım de korkup kacsınlar" der. Dursun sazı calar ama kızılderililer korkmaz ve sazı Dursun'un ?otune sokarlar. Temel de "ehe...bu sazı senin ?otune soktular o zaman buranın adı ARKANSAZ olsun." der
Bir gun hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir catışma cıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına: "Hanımefendi hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kursunu cıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız cocuğunuza diğeri ise erkek cocuğunuza isabet etmiş. Şimdi cıkarırsak olurler. Ancak uzulmeyin ileride bu kurşunları vucutlarından atarlar. Kadın doğum yapmış. Cocuklar sağlıklı. Aradan yıllar gecmiş. Kız cocuğu bir gun bahcede oynarken "Anne anne cabuk gel" diye bağırmış. Annesi telaş icinde "Ne oldu kızım?" diye kosmuş. "Bak anne vucudumdan bir demir parcası cıktı. Kadın sevinmiş: "Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vucudundan attın. Bundan birkac gun sonra bu kez erkek cocuk bağırmış. "Anne anne cabuk gel!" Kadın yine telaşla koşmuş: "Ne oldu oğlum?", "anne, masturbasyon yaparken kediyi vurdum!"
Terzi olmuş.Karısı dul kalmış. Onun bunun dedikodusundan, capkın erkeklerin bakışından tak etmiş canına ve evlenmeğe karar vermiş. Bir demirci ustasının evlenme teklifini kabul etmiş ve evlenmişler. İlk gece demirci pazusunu şişirerek kadına donmuş.
- Senin terzinde boyle pazu var mıydı?
- Kadın: Yoktu. Demirci yarım bukulerek goğus kaslarını şişirerek kadına:
- Senin terzinde boyle kas var mıydı?
-Kadın: Yoktu. Demirci baldırlarını şişirerek
- Senin terzinde boyle guclu kaslar var mıydı?
-Kadın: Yoktu Bu şekildeki guc gosterileri devam edip gidince kadın dayanamaz.
- Bana bak. Der.Benim terzide boyle şeyler yoktu ama şimdi o burada senin yerinde olsaydı bu surede hem beni s..di, hem seni s..di. Ustune de bir takım elbise dikerdi.
Koyun ağasının oğlu komşu koyun ağasının kızına sevdalanır. Oğlanın babası amcaları toparlanıp komşu ağanın kızını istemeye giderler. Karşılama faslından sonra pazarlık başlar. Kızın babası ac gozlu olduğu gibi kızı vermeye de pek niyeti yoktur. İşi yokuşa surmeye başlar.. 5 inek, 1 boğa isterim.karşı taraf kızı almaya kararlıdır Veririz ağam... 100 baş da koyun isterim... Veririz ağam.. Dere boyundaki 5 tarlanızdan birini isterim... Veririz ağam.. Kızın babası iyice bastırır 6 metre altın kordon isterim... Oğlan tarafı birbirine bakar Onu da veririz ağam... Kızın babası kendince son darbeyi vurur Damatta 30 santimlik alet isterim... deyince Oğlanın babası, amcaları yerlerinde şoyle bir kımıldanıp birbirlerine bakıp kaş goz ederler. Oğlanın babası derin bir nefes alıp cevabi yapıştırır. KESTİRİRİZ BE AĞAM !
__________________________________________________ _________
Adamın biri iş muracaatına gitmiş. Bir grubun onunde goruşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şofor kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam duşunmuş ve "yolcu otobusu" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Soyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu ucağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş goruşmesini bitirip adamı gonderirlerken, adam donmuş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, uremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi soylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
Kizilay civarinda vitrinlere bakarken gusel bi bayan, ki
fistik gibi denebilir. Mini etegiyle, mini mini yanima geldi, o da
vitrine bakiyo.
E tabi biz de goz ucuyla suzduk. O sira vatanin degerli abilerinden biri bakmayi fazla abartmis olacak ki;
bayan,
"Ne bakiyosun okuzun trene baktigi gibi?" diye bagirdi.
Hazir cevap abi sakadanak yerlestirdi cevabi:
"Trene onden mi yoksa arkadan mi binsem diye bakiyorum."
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- +16 fıkralar