Herkese merhaba
4 seneyi devirmiş bir ilişkim var. Son 1 senesi epey problemli gecmişti fakat iki tarafta hatalarını duzelttiği icin son bir kac aydır puruzsuz devam ediyoruz. Ikimizde 26 27 yaşılarındayız.
Konuma gelecek olursak sevgilim 3 4 aylığına dil eğitimi icin Ingiltereye gidecek. Ve bizim birbirimizi gormediğimiz maksimum sure 25 gundur. Şimdi gozumde 3 4 aylık surec cok buyuyor ve cok gerginim.
Ilk kez bu kadar ayrı kalacağız ilişkimiz nasıl olur bunu kestiremiyorum. Kafama en cok takılan kısım ozlem konusu. Surekli gorduğum icin cok buyuk bir boşluğa duşecek gibi hissediyorum. Bir de cok guveniyorum elbette aldatılacağımı duşunmuyorum. Yaparsa da gormuş olurum kurtulurum diyorum. Ama şunu takıyorum. Acaba ilk kez yurt dışı deneyimim olacak deyip fazla rahat davranmak ister mi ? Tabiki arkadaş cevresi cok geniş olsun her milletten arkadaşı olsun isterim. Sonucta boyle bir şans insanın hayatına kac kez gelir ki. Gitme,etme deyip frenlemekte istemem ama gece hayatı vs isterse pek memnun da olmam.
Bu durumu yaşayanlarınız oldu mu ? Uzak mesafe ilişkisi ilişkiye yarar mı yoksa zarar mı getirir.
Bu surecte kafamı dağıtmak icin neler yapabilirim.
Okuduğunuz icin cok teşekkurler