Lisans mezunuyum. Atanamadım bir markette calışıyorum. Mağaza sorumlusu ve yardımcısı surekli kufur eden ,ickiden, kadınlardan ve surekli cinsellikten bahseden tipler. Mağaza iade mi yapıldı, muşteriye arkasından saatlerce soverler. Dar kıyafet ve dekolteyle mi geldi biri kamaradan buyutup izleyip yine cinsel muhabbete bağlarlar ve benim yanımda yapmayın dedikce hic umursamadan sohbete devam ederler. O kadar edepsizler yani. Asıl konuya geleyim.Dun akşam sayım yapıldı. Gece 2.00 de eve geldik,7.30 da mağazada olunacak denildi ben 7.38 de mağazaya girdim. Mağaza sorumlusu ben girer girmez " Ulan sen nerdesin, ben 7.30 demedim mi diye bağırmaya başladı. Personellerden en erken gelen benim diğer ikisi de yok. Ben şok oldum. Once lanlı, lunlu konuşmayı kes en gec gelen ben miyim dedim. Digerleride gelmedi hepiniz hakkınızı alacaksınız ulan diye devam etti. Ben 2- 3 kere daha uyardım devam edince de ceketimi alıp cıktım. Bu olay en basiti diğer olay ise mağazada diğer personel tarafından surekli tacize uğramam. Ornek veriyorum wc icin izin istediğimde:" Bir kere opuşursek cıkabilirsin."demişti. Sen ne bizim kadınsin, hic yanmaz mısın demesi. Onunla kapanışa kaldığımda elle temas etmeye calışması, sarılmaya calışması vs vs... Bu sabah eve gelince bolge sorumlusu aradı, olur boyle şeyler takılma dedi. Ama tacizden de bahsettim. İşlerim bitsin konuşalım dedi. Tum olanı biteni anlatıcam. Onların yuzunden işimden olduysam yanlarına bırakmayacağım. Kendimi en guzel nasıl ifade ederim, siz olsaydınız ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var