05.10.19-00.50
Bugun cok uzuldum cok yoruldum cokta bunaldım...
Evimi bizim yaşayacağımız yuvayı ozelimizi kendi istediğim gibi yaptırabilmek icin buyuk uğraşlar verdim. Buyuk hayallerle aldığım eşyalarım umursamazca davranılan ellerde harap olurken ben icimi icimi yedim.Dahası boyle korumacı davrandığım ve istediğimin yapılmasını diretirken o kotu bakışlara maruz kalmak ayrıca Fatih ’in herkesin icindeki o bağrışları hepten hepten hepten mahvetti beni.6 gunun uzerine bu kadar kafa ve vucut yorgunluğunun uzerine belim kopsada ayağım kırılmış gibi ağırsada değer verip guzel bir masa hazırlamaya kendimce guzel yemekler yapmaya calıştım. Ama o yemekte burnumdan geldi. Soruyorum bunu kendi insafınıza kalmış cevabı ,ozenerek bişeyler yapıyorsunuz ve masada o yemeğinizin sevilmediği acıkca dile getiriliyor.siz yemek yiyebilir misiniz ?Yemek yemeyi gectim başınızdan aşağı kac Kova kaynar su dokulur o an ????? Ki bunu diyen kişi size aynı yemeği onlarca kez evinde ikram etmişse ? Neyse diyorum ya 6 gunde 60 yıl yaş aldım, kalbimde sıkıştı beynim de iflas etti..insanlar neden bu kadar anlayışsız neden kaba neden karşısındakinin fikrine değer vermez ki ?