Kirmizi Baslikli Kiz, hasta ninesine goturmek icin borek, corek yapmis ve yola cikmis.Derken bir agacin arkasindan kurdun burnunu gormus:
- Kurt! Kurt! Gordum seni, cik oradan! demis Kirmizi Baslikli Kiz...
Kurt "Hey Allahim!..." demis, cikmis...
Biraz daha yurumus, derken tasin arkasindan kurdun kulaklarini gormus:
- Kurt! Kurt! Gordum seni, cik oradan!demis Kirmizi Baslikli Kiz yine...
Kurt "Hey Allahim!..." demis, cikip gitmis...
Biraz sonra kutugun arkasindan kurdun kuyrugunu gormus:
- Kurt! Kurt! Gordum seni, cik oradan! demis Kirmizi Baslikli Kiz.
Kurt da sinirli sinirli yanitlamis:
- Ulan gorduysen gordun, bi sictirtmadin be!

Azrail

Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır. Bana 5 yıl sure ver ondan sonra gel al canımı. Azrail tamam der ve gider. Temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz diye duşunur ve derken 5 yıl sonunda azrail, pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der.
Temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der
azrail: oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

Milletvekilleri

Amerika'dan doner donmez, elindeki kocaman bavulla Meclis kursusune
cıkan Kemal Derviş;
- Bu bavulun icinde tam 14.3 milyar dolar var, demiş.
Arkasından da sormuş:
- Bu parayı nufusumuza bolersek, kişi başına kac dolar duşer?
Milletvekilinin biri, derhal ayağa kalkarak cevap vermiş
- 26 milyon dolar...
- Ama 14.3 milyarı,70 milyona bolduğumuzde 26 milyon cıkmaz ki...
- Ben, 70 milyona bolmedim ki...
- Kaca boldun?
- 550'ye! ..

Karşı Koyun İneği

Koyun tek ineği birden bire sut vermeyi kesmiş... koy halkı caresizlik icinde arayıp soruşturmuşlar, karşı koyden gayet verimli bi inek alabileceklerini oğrenmişler.. İneği alıp kendi koylerine getirmişler, gercekten de inek cok verimli cıkmış hatta eski inekten bile daha fazla sut veriyormuş.. bunun uzerine koyun ileri gelenleri "bu ineği bi boğayla ciftleştirmeli" demişler,"boylece artık omru billahi sut sıkıntısı cekmeyiz..." Hemen besili guclu bi boğa bulup ineğin yanına koymuşlar.. ama boğa ineğe ne zaman yaklaşsa inek kacıyomuş, gunler gecmiş ve boğa ne denediyse ineğe yaklaşamamış.. bi turlu ciftleşme olmayınca koyluler bi cozum bulmak icin tartışmaya oturmuşlar, o sırada tin tin yuruyerek gecen bi dede bunların konuşmalarını duyunca yaklaşmış: "Ağalar ne konuşiysiniz oyle hararetli hararetli.." "Yaw ne bicim iş, bi turlu yeni inekle boğa ciftleşmiyler.. boğa soldan yaklaşiyi inek sağa kaciyi, sağdan yaklaşiyi bu sefer inek sola kaciyi.. onden yaklaşiyi inek arkaya kaciyi..." Dede bunun uzerine "hmmmmm..." demiş.. "peki siz bu ineği karşiki koyden mi aldınız" Koyluler şaşırmışlar: "Evet dede ama sen nerden anladın ki?" Dede gulmuş: "Ben de bizim kariyi oradan almıştım..."

Yaşlı Teyze

Cok yaşlı ve aynı zamanda meraklı bir kadın alışveriş icin carşıya cıkmış. Yolda yururken gozune kuyrukta bekleyen seksi giyimli bayanlar takılmış. En sondakine sormuş "Evladım bu ne kuyruğu boyle?" diye, seksi bayan sinirli bir şekilde yaşlı kadını suzerek, "Teyze burada nane şekeri veriyorlar" demiş. Kadıncağız da uzun sure olmuş nane şekeri yemeyeli hemen kuyruğa girmiş. Aslında o gun fahişelerin vesika uzatma gunuymuş, sırası gelen vesikasını uzatıp muhurletiyormuş. Sonunda sıra ihtiyar kadına gelmiş adam karşısında yaşlı kadını gorunce "Sen de mi be teyze?" demiş o da cevaben "A evladım dişlerim yok ama yalarım" demiş.

Temel 4 katli bir apartmanda oturuyormus. Apartmanin sifonlariyla
ilgli
tesisatinda bir sorun varmis ve butun dairelerin sifonlari
bozukmus.
Yonetici yaptirmis sifonlari ve apartman sakinlerinin
sifonlarindan memnun
olup olmadigini sormaya gitmis. 1. kata giden yonetici sormus
Sifonunuzdan
memnun musunuz?
Adam cevap vermis
Evet cok memnunum, her cektigimde pop muzik caliyor demis.
Yonetici 2.
kata cikmis ve sormus
Sifonunuzdan memnun musunuz?".
Adam cevaplamis
Evet cok memnunum her cektigimde Turk sanat muzigi
caliyor"demis.

Yonetici 3. kata cikmis ve ayni soruyu ona da sormus.Cevap vermis
adam

Evet cok memnunum her cektigimde rock muzik caliyor"
demis.Yonetici,

Temel'in oturdugu daireye cikmis ve sormus.
Sifonunuzdan memnun musunuz?"
Temel "Hayir" demis.

Yonetici sormus "Neden efendim yapilmadi mi sifonunuz?" demis.
- Yapildi yapilmasina da, her cektigimde Istiklal Marsi caliyor,
donu mu
bile cekemiyorum.

Fatih Urek,Kusum Aydin,Aldo ve Dr.Bilal olmus.
Tanri onlari cehenneme atmis Azrail'le basbasa kalmislar.
Azrail hepsini alip, buyuk bir odaya goturmus.
Azrail
ŞU KOŞEYE SICIN!" demis.
Hepsi bunu kabul etmis ve dedigini yapmislar.
Daha sonra azrail
"ŞU KOSEYE DE SICIN!" demis.
Tekrar hepsi bu istegi de yapmislar.
Azrail tekrar
"GIDIN;SU KOSEYE DE SICIN!" demis.
Tumu azrail'in suratina sinirli bir ifadeyle
bakip,ikina sikila o koseye de sicmislar.
Azrail tekrar
"GIDIN; ŞU KOSEYE DE TEKRAR SICIN" demis.
Fatih Urek kizarak:
"AAA! AMA BU KADARA DA OLMAZ Ki!!!"
demis.Bunun uzerine Azrail:
"SUSS!! O G.TUN NE ISE YARADIGINI OGRENENE
KADAR SICACAKSINIZ!!

>>>"Butun bebekler ayni sayida hucreden olusurlar.
>>>Embriyodaki hucreler 9 ay boyunca geliserek cesitli
>>>organlari
>>>olustururlar. Sorun erkek bebeklerin olusmasinda cikar.. Hucre
>>>sayisi ayni
>>>olduguna gore,erkeklik organi nasil olusacak?
>>>
>>>ABD'de bilim adamlari bu konuda arastirma yapmislar ve erkek
>>>ureme
>>>organini olusturan hucrelerin nerden geldigini bulmuslar..
>>>Beyinden..!
>>>Yani erkegin beyin hucrelerinden bir bolumu asagilara goc edip,
>>>erkek
>>>cinsel organini olusturuyorlar... Boylece kiz cocuklar erkek
>>>cocuklardan
>>>daha akilli uslu oluyorlar!!!!. Cocuklar ergenlik cagina
gelince
>>>sorun
>>>daha da buyuyor. Cocuk buyudukce sadece beyinleri arasindaki fark
>>>buyumuyor, dusunme merkezleri de degisiyor.Kadin basi ile
>>>dusunurken, erkek
>>>dusunceleri bir olcude,asagilara goc etmis eski beyin hucrelerinde
>>>olusuyor.
>>>
>>>Tabii sorunun buyuklugu erkekten erkege degisiyor. Bazi
>>>erkeklerde
>>>asagi goc eden beyin hucresi sayisi az. Bunlar hemen tum mental
>>>kapasiteye
>>>sahip ama,seks acisindan cok sıkıcı adamlar oluyorlar. Bunlara tip
>>>dilinde"Cumhuriyetci" deniyor..
>>>
>>>Bazilarinda daha cok beyin hucresi asagi iniyor..Tip
>>>dilindeki
>>>isimleri, "Demokratlar!.."
>>>
>>>Cok ender olarak hemen tum beyin hucreleri asagi
goc etmis
>>>olan
>>>erkekler de var. Bunlara da "Sayin Baskan" diyoruz!.."

Laf yarisi
Nam-ı kemal bir aralar un yapmış. Kimse kendisi ile laf yarışına giremiyormuş. Bunu yunanlı bir kadın duymuş ve ben onu mort ederim demiş. Neyse bu kadın Turkiye'ye gelmiş Nam-ı Kemal'le goruşmuş. Nam-ı Kemal'e demiş ki seninle laf yarışına girmeden once seninle sex yapmak istiyorum demiş. Nam-ı Kemal de kabul etmiş. Başlamışlar işe kadın sormuş Yunanistan mı buyuk Turkiye mi. Nam-ı Kemal Turkiye demiş. Kadın birdaha sormuş Nam-ı Kemal yine Turkiye demiş. Kadın hayır yunanistan daha buyuk bak Turkiye'yi icine aldı. Nam-ı Kemal soyleyecek bir şey bulamazken *aşşaklarını gorur. ve derki bak adalar dışarıda kaldı.

Gulen essek
Deli olduğu soylenen bir padişah ferman salmış dort bir yana.
-"Eşeğimi guldurene bin altın vereceğim" diye. Ulkenin her koşesinden adaylar gelmiş uğraşmışlar, didinmişler ama bir turlu eşeği guldurmeyi başaramamışlar. En sonunda Nam-ı Kemal gelmiş eşeğin kulağına bir şeyler fısıldamış. Eşek başlamış kahkahalarla gulmeye. Nam-ı Kemal almış bin altını donmuş evine. Eşek gunler, haftalar hatta aylar gectiği halde hala kahkahalarla gulmekteymiş. En sonunda padişah bir ferman daha yayınlatmış:
-"Eşeğimi ağlatana ikibin altın" diye. Yine ulkenin dort bir tarafından adaylar gelmiş ama eşeği bir turlu ağlatamamışlar. En sonunda Nam-ı Kemal gelmiş.
- Bizi eşekle yalnız bırakın, demiş. Ahırda gecen 1-2 dakikadan sonra eşek bağıra bağıra ağlamaya başlamış. Padişah ikibin altını verirken once guldurmek, daha sonra ağlatmak icin ne yaptığını sormuş. Cevap şoyle olmuş:
- İlk gelişimde eşeğe "Benimki seninkinden buyuk" dedim, eşek gulmeye başladı. İkinci gelişimde ise cıkartıp gosterdim...

Asa
Ulkenin birinde Kralice evlenmek icin bir yarışma duzenlemeye karar verir.Dunyanin ceşitli ulkelerinden yarışmacılar katılmaktadır tabi Turkiye`den Nam-ı Kemal.Yarışma gunu teker teker yarışmacılar elenip veda ederler yarışmaya.En son sıra bizimkindedir o da girer Kralicenin yanına.Kralice der ki sana uc soru soracağım bilirsen evleneceğiz.Kralice uzerindekini cıkarır ve goğuslerini işaret ederek sorar "bunlar nedir"...
Bizimki pişkin pişkin cevap verir,"meme"...
Hayır der Kralice malesef bilemedin bunlar Everest tepeleri..
Ve gobeğini işaret edip sorar bu nedir???..
Bizimki yine gevşer soru basittir ve duşunmeden Gobek der.
Ama yine şaşırtıcı bir yanıt Kraliceden.Maalesef bilemedin "Kudus'un merkezi" der.
Ve kulotunu cıkarıp orasını işaret ederek sorar bu nedir diye.Bizimki yapıştırır cevabı hemen *m diye.
-"Maalesef bilemedin "Nil nehri"sende elendin" der.
Bizimki bozuk bir halde odadan cıkmak uzereyken zaten huylanmıştır gorduklerinden ve doner Kraliceye soyle der.
-"Kralicem ben bir şey sorabilirmiyim" "tabi" der kralice.
Bizimki tum ihtişamiyla cıkarır şeyini ve sorar "bu ne"
Kraliceden cevap gelir hemen *ik diye.
Maalesef der bizimki bilemediniz.
Kralice sorar nedir peki..Ve bizimki verir cevabi "Isanin asa'sı" der soze şoyle devam eder.
Alsam Isa'nin asasını elime,
salsam nil nehrinin en derin yerine,
calarken canlar Kudus'un merkezinde,
uzansam Everst tepelerine..

Adamın biri Nam-ı Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider.
Nam-ı Kemal adamın yanına gelir ve sorar:
-Ne istersiniz?
Adam bizim Nam-ı Kemal'e şaka yapmak icin der ki:
-Bana cacık macık daracık *mcık getirirmisiniz.
Bunu duyan Nam-ı Kemal'de laf mı yok? Adama soyle der:
-Bugunku menumuzde bunlar yok. Bugun menumuzde dalak malak kol gibi *arrak var.

Karpuz Tasimaca
Nam-ı Kemal, Japon, Alman ve İngiliz en cok kimin karpuz taşıyacağı uzerine iddiaya girerler. Jopon der ki: - "Ben iki tane taşırım.. Koltuklarımın altına birer tane alarak." İngiliz der: - "Ben de 4 tane taşırım.. İki tane koltuk altlarıma, iki de omuzlarımın ustune alırım." Alman da der ki: - "Ben de beş tane taşırım.." Herkes şaşırır "nasıl taşırsın?" - "İki tane koltuk altına alırım, iki tane omuzlarımın ustune, bir tane de onume takarım" demiş. Sıra Nam-ı Kemal'e gelmiş, o da "9 tane taşırım" demiş.. "Nasıl?" demişler.. - "İki tane koltuk altına, iki tane omuzlarıma alırım.. Almanı da onume takarım."

Napolyon ve Nam-i Kemal

Nam-i Kemal elciler toplantısına Fransaya gider .Toplantı sırasında Napolyon kursuye cıkar ve karatahtaya bir daire cizer, hemen ardından fırlayan Namik Kemal daireyi ikiye boler.

Sinirlenen Napolyon dairenin ortasina kılıcını saplar. Bizimkide gidip kılıcın uzerine iki şişe asar. İyice sinirlenen Napolyon toplantıyı hızla terkeder.

Ne olduğunu anlamayan dğger elciler Nam-ı Kemale ne olduğunu sorarlar. Nam-ı Kemal gulerek anlatır:

"Daireyi cizince dunya bizimdir dedi, ben ikiye bolunce yarısı bizimdir diye cevap verdim. Kılıcını saplayınca silah zoruyla alırız dedi ve ben şişeleri asınca
-"Taşaklarımı alırsın" dedim.

Sair Padisah

Gunun birinde şair bir padişaha ilham gelir ve başlar yazmaya;
-"Cıktım ağaca yedim hamını mamını,....?
-"Cıktım ağaca yedim hamını mamını,....?
Gerisi bir turlu gelmez.
Padişah geceleri uyku uyuyamaz olur şiirini tamamlayamamıştır bir turlu.
En sonunda ulkesinin butun şairlerini sarayında toplatır ama yine nafile onlarda bu mısranın devamını getiremez.
Artık en son sıra Nam-ı Kemal´e gelir ve padişah başlar.
-Hadi Nam-ı Kemal getir şunun devamını da ne istersen vereyim sana!
-Buyrun Padişahım...
-Cıktım ağaca yedım hamını mamını...
Nam-ı Kemal hemen devam eder;
-"Duşersen aşaği gorursun ananın *mını..."

Insallah begenirsiniz..