Biz o kadar fakirdik ki; mahallemizde gokkuşağı bile siyah beyaz cıkardı
—biz o kadar fakirdik ki; masraf olmasın diye ben 7 yaşına kadar doğmadım. Ağabeyimi de gazete verdi.
—biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik
—biz o kadar fakirdik ki; eve gelen misafirleri yerdik
—biz o kadar fakirdik ki; peynirimiz yoktu her sabah tenekenin icine girer peynir taklidi yapardık
—biz o kadar fakirdik ki; biber cekirdeklerinden corba yardık
—biz o kadar fakirdik ki; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben cıplak dolaşırdım
—biz o kadar fakirdik ki; ne sen sooor ne ben soyleyeyim kuracak cumlemiz bile yoktu yani.
—biz o kadar fakirdik ki; tuvalet kÂğıdını kurutup kurutup kullanırdık
Komik nickler , komik msn sozleri , nick
—biz o kadar fakirdik ki; kokain yerine tebeşir tozu cekerdik.
—biz o kadar fakirdik ki; okul karnesini karneyle aldığımı bilirim
—biz o kadar fakirdik ki; kasabı manavı gectik kopeğe kemik borcumuz vardı
—biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını calar counter oynamaya giderdik
—biz o kadar fakirdik ki; Hint fakirleri dayanamayıp misyonlarını bize devrettiler.
—biz o kadar fakirdik ki; okula jaguarla gidip geldim senelerce, yok yani bildiğin jaguar deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu cok zorluk cektik cook…
—biz o kadar fakirdik ki; eskimesin diye aynaya bakmazdık
—biz o kadar fakirdik ki; Fakir BAYKURT bizim idolumuzdu duvara posterini asardık duvarda desteksizdi civiyi cakınca yıkılmıştı zaten
—biz o kadar fakirdik ki; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon sadece siyahtı bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz televizyonuyla yan yana koyar oyle seyrederdik ya.
—biz o kadar fakirdik ki; kucuk kardeşimi acıkınca yemiştik ağabeyimde akşam gelip hani bana hani bana demişti. Rahmetli….
—biz o kadar fakirdik ki; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık
—biz o kadar fakirdik ki; babamdan tokat yerdik başka şey yoktu bir tokadı 4 kişi paylaştığımız gunler oldu
—biz o kadar fakirdik ki; sinekler bize değil biz sineklere konuyorduk.
-biz o kadar fakirdik ki : tuvalete işemezdik tuvalet bize işerdi
- ReadBull.net
- Genel Sohbet
- Geyik
- ßiz O Kadar Fakirdik Ki SozLeri [GuLme Garantisi]