Kurtaj,8 cm yumurtalık kisti ve hamilelik
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Kurtaj,8 cm yumurtalık kisti ve hamilelik
-
26-09-2022, 09:21:492 kez duşuk yaptım yani tekrarlayan duşuklerim var. Haziran ayında 2.si kurtaj olmak durumunda kaldı. Kurtajdan sonra yumurtaligimda polikistik over gorunumlu 8 cm kist olduğunu oğrendim. Duşuk nedenleri araştırılıyordu ve biz cocuk denemiyorduk ustelik korunuyorduk. Kist tedavisi icin doktora gidiyordum kan pıhtılaşması olduğu icin doğum kontrol hapı vermediler ve kendi kendine gecmesini bekleyeceğiz dediler. Biz de oyle yapacaktık. Reglim 5 gun gecikti zaten kistimden dolayı regllerim gecikiyordu. Bugun kahverengi lekelenme geldi ve hafif agrim oldu. Hemen yattım ne olur ne olmaz diye. Ama icimden bi ses de imkansız diyordu. Kendimi eczaneye attım test aldım. Testi yaparken bile yok olmaz ya imkansız diyordum. Test pozitif cıktı... Ben hÂl şoktayım. Yine duşuk yapar mıyım korkusu var icimde. Bir yandan ağladım bir yandan sevindim. Korkuyorum şuan hÂl lekelenme devam ediyor. Yarın doktora gideceğim istanbulda yaşıyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Doktor tavsiyesi olur gebelikle ilgili tavsiye olur... Ne yapacagimi bilmiyorum cok korkuyorum